EPA/Nina Prommer
Kim Kardašijan

Slavna starleta je na novim fotografijama istakla svoje telo koje je doterala do savršenstva.

Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan (39) je objavila nove fotografije na društvenoj mreži Instagram na kojima je istakla izvajano telo u vrelom pink bikiniju, dok je pozirala na plaži u Meksiku.

Naime, poznata influenserka je želela da pokaže svoje srećno mesto u Kabo San Lukasu, a tom prilikom je izdominirala u minijaturnom bikiniju, koji je malo toga ostavio mašti.

Nakon skandala koji je prošlog meseca izazvao njen suprug Kanje Vest (43) na političkom mitingu u Vajomingu, otišla je u Meksiko da se odmori i uradi nove fotografije za društvene mreže.

Kim je pozirala u minijaturnom pink bikiniju dok je šetala plažom, a tom prilikom je istakla bujne grudi, zaobljenu guzu i ravan stomak. Nije se ustručavala ni da pokaže celulit, kojeg, istina, bar na slikama, ima malo.

Kosu je vezala u dve pletenice, a imala je “smokey eye” na očima i karmin u boji mesa na usnama. Lice je konturisala blagim bronzanim tonovima i izgledala je senzacionalno, posebno muškom delu obožavatelja.

Ona je još jednom pokazala zbog čega je jedna od najpopularnijih dama na svetu sa figurom za kojom mnogi uzdišu, a nove fotografije su izazvale oduševljenje njenih pratilaca, pa je tako na ovoj objavi prikupila skoro 5 miliona lajkova. Nju trenutno prati 187 miliona fanova i nalazi se na listi top 5 najpraćenijih slavnih ličnosti na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

Happy Place

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here