Neverovatne priče svetskih zvezda koje nikada niste čuli

0

Članove ekipe filma "Matriks" častio ozbiljnim motorima: Kijanu Rivs
 

Kijanu Rivs

Kijanu Rivs dao je 75 miliona dolara od svog honorara za film “Matriks” i od toga je svim članovima ekipe filma kupio motor Harli Dejvidson.

 

Džoni Dep

Dep uvek putuje sa svojim kostimom kapetana Džek Speroua kako bi napravio iznenadnu posetu deci u bolnicama širom sveta. Takođe, ponekad ide u Diznilend obučen upravo kao u filmu “Pirati sa Kariba” i lično se druži sa decom.

 

Tom Kruz

Glumac Tom Kruz je jednom prisustvovao saobraćajnoj nesreći u kojoj je povređena .

Divan, humani gest Toma Kruza

jedna žena. Ostao je pored nje sve do bolnice, pa je i tamo sedeo kraj njenog kreveta. Kada je saznao da nema osiguranje, platio je 7.000 dolara za njeno lečenje.

 

Le Bron Džejms

– Bio sam u prodavnici cipela u Klivlendu pre četiri godine. Gledao sam nove Le bron patike (tada sam imao samo 18 godina) i ogromna senka se pojavila iznad mene. Okrenuo sam se i ugledao Le Bron Džejmsa lično kako stoji tu. Nasmejao se i rekao je:

“Želiš li moje nove patike?”

 

Zamucao sam i uspeo jedino da prozborim da želim i mislio sam kako ću sad odmah da ih kupim, međutim on me je pitao koju veličinu nosim i kupio mi dva para. Jedne je i potpisao sa posvetom da nastavim da se bavim SPORTom. To je jedan od najboljih dana u mom životu, ispričao je jedan mladić iz Amerike.

 

Ema Votson

Jedan petogodišnji dečak za Noć veštica obukao se kao Hari Poter. Šetao je sa roditeljima kroz Njujork kada je naišla Ema Votson. Ona mu je prišla i rekla: “Izvini, jesi li ti Hari Poter?” Dečak je rekao da jeste, a ona je dodala: “To je super, pošto sam ja Hermiona Grejndžer i mi smo najbolji prijatelji”. A onda je jako zagrlila dečaka. Dečak je naravno bio previše mali da bi shvatio da je to zaista Ema Votson, i baš zbog toga ovaj postupak svi smatraju posebnim.

 

Tupak Šakur

Poslednja želja nepoznatog dečaka za njega je bila "zapovest": Tupak

Tupak je dobio pismo roditelja dečaka koji boluje od neizlečive bolesti u kom piše da mu je poslednja želja da ga upozna. Tupak je odmah seo u avion i otišao da upozna dečaka. Kada je Džošua preminuo, Tupak je ime svoje izdavačke kuće promenio u “Džošuin san”.


 

Džon Bon Džovi

Restoran ovog pevača nema cene za jela. Umesto toga svako da onoliko koliko može, a ukoliko nemaš novca svoj obrok možeš da platiš volontiranjem u kuhinji restorana.


Rasel Brend

Pevač je mnogo puta zatečen kako na ulici provodi vreme sa beskućnicima, vodi ih na doručak ili im poklanja garderobu ili vozi gde god žele da odu.

 

 

Danijel Radklif

On je jedan od najljubaznijih ljudi ikad. Čak 45 minuta se fotografisao sa ljudima koji su želeli i svima im potpisao ulaznice za bioskop.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here