Raško Katić, nekadašnji reprezentativac Srbije, odigrao je fantastičnu utakmicu za Radnički iz Kragujevca u kojoj je ubacio 41 poen. 

Vremešni centar koji će u decembru napuniti 40. godina, postigao je 41 poen, imao sedam asistencija i šest skokova, uz tri ukradene lopte u pobedi svog tima nad Napretkom rezultatom 91:80.

Katić je promašio samo četiri šuta iz igre, a nastupio je sa tolikim samopouzdanjem da je čak dvaput pokušao da pogodi i za tri poena.

To je njegova najbolja utakmica u sezoni, pošto je na prve dve imao slabiji, ali opet odličan učinak – u prvom kolu protiv Vršca je upisao 16 poena, a u drugom protiv Novog Pazara 24 i osam asistencija.

U trećoj rundi Košarkaške lige Srbije zabeleženo je još nekoliko blistavih partija, a uz Katića istakao se i Tomas Drehsel, košarka Partizana na pozajmici u ekipi Mladosti.

On je u porazu od Zlatibora ubacio 28 poena, imao deset skokova, ali i devet izgubljenih lopti.

Istovetan poenterski učinak je upisao i košarkaš Kolubare Nikola Simić u pobedi nad Slobodom rezultatom 95:80, a taj broj poena je stajao i pored imena Miroslava Radića, igrača Sloge koja je pobedila ekipu Vršca sa 85:83.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here