Nezapamćeno interesovanje za Beogradski maraton

0

Fonet
Detalj sa prošlogodišnjeg maratona u srpskoj prestonici
 

"Ovo je prvi put u istoriji Beogradskog maratona da je interesovanje iz zemlje i sveta ovako veliko. Za samo 12 dana koliko traje prijavljivanje za ovu manifestaciju, prijavilo se više 400 učesnika iz 25 zemalja", rekao je Nikolić, navodi se u saopštenju Beogradskog maratona. 

Prijavljivanje putem interneta za 28. Beogradski maraton, koji će se održati 18. aprila iduće godine, počelo je 12. decembra. 

"Važno je istaći da su u pitanju učesnici koji sami plaćaju svoje troškove dolaska i boravka u Beogradu i Srbiji. Beogradski maraton kao događaj postao je izuzetno popularan u svetu milionske trkačke populacije. To je značajno pošto se na taj način u svetu promovišu glavni grad i zemlja kao turističke destinacije", dodao je Nikolić. 

Nikolić je naveo da je interesovanje domaćih učesnika tri puta veće nego u istom periodu prošle godine i da su pripreme za trku daleko odmakle, pošto se organizatori trude da manifestacija uvek bude bolja od prethodne. 

Beogradski maraton održaće se 18. aprila sledeće godine, a zainteresovani se mogu prijaviti na stranici www.bgdmarathon.org.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here