EPA-EFE/Peter Powell
Kristijano Ronaldo

Gde god da se pojavi, Kristijano Ronaldo izaziva određene komentare fudbalske javnosti. Nakon što je u javnost procurila scena iz Amazonovog dokumentarca o Juventusu u kojem se moglo videti kako Portugalac urla na svoje saigrače na meču protiv Porta, objavljen je i video u kojem se mogla videti druga, nežnija strana njegove ličnosti.

Naime, trenutni fudbaler Mančester junajteda uhvaćen je kako plače u svlačionici dok oko njega nema nikoga i to na istom susretu protiv Porta u Ligi šampiona. Taj susret otišao je u produžetak, a u njemu Juventus nije uspeo da se izbori za plasman dalje što je emotivno jako uticalo na Kristijana Ronalda.

On se skupio na klupi kao dete, uhvatio se rukama za lice i doslovno je jecao. U svlačionici su u tom momentu bili prisutni i njegovi saigrači, ali niko nije odlučio da priđe i da ga uteši.

Ronalda je Juventus platio rekordnih 112.000.000 evra, ali im petostruki osvajač Lige šampiona nije podario “ušati trofej” za vreme boravka u Torinu. Na kraju priče otišao je natrag u Mančester junajted, gde takođe pod Oleom Gunarom Solskjerom nije blistao.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here