Nežniji pol nadvisio snagatore

0
Dame su prednjačile u veselju
 

Zastupljena sva godišta i svako uskače u svoj izbor. A i svi skaču do plafona kako bi dokučili dekorativne crvene i bele balone i tu, verovali ili ne, nežniji pol nadvisio snagatore.

Posebno vedrim raspoloženjem okitila se grupa srpskih lepotica. Katarina i Danijela Čolović, Svetlana Prvanović, Dragana Bogdanović, Vesna Cerovac, Sonja Bajić i Jelena Milosavljević u svemu kolo vode, mesto ih ne drži. A kad su čule da je u novogodišnjoj čestitci predsednik Fransoa Oland izjavio da "Francuska može da se transformiše", pored ljubavi, zdravlja i mira u Srbiji, izdiktiraše i želju:

– Neka Fransoa dođe u Srbiju, pa i nju transformiše.

Filipa nisu zaboravili
 

Za jednim stolom šest Francuza i Italijana, došli iz raznih gradova. Na vrhu stola, ispred njih – fotografija, prekrasne sveže ruže, upaljene sveće, tu je i lutkica lepog muškarca. Svi oni u nekako posebno tužnom, a i novogodišnje srećnom raspoloženju, na šta objašnjavaju da obeležavaju petu godišnjicu od prerane smrti Filipa Nikolića, obožavanog mladića, lidera nekadašnje grupe "2 be 3".

Veselo žensko društvo
 

– Preminuo je 2009. u 35. godini života. Za sve nas je to bio šok. Prodao je milion albuma, bio prvoklasan plesač, pevač, glumac, nadaren i harizmatičan, san svih devojaka. Noćas se ovde peva i igra, ono što je najviše voleo, evo, Filip je s nama. Nismo mu rodbina, već simpatizeri koji ga ne zaboravljaju – saopštavaju i sa suzama u očima pristaju na fotografisanje uz na slici ovekovečeni lik "i u raju jedinstvenog Filipa".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here