Youtube
Henri Rags

Advokat porodice Tintor, čija 23-godišnja ćerka Tina Tintor je poginula u saobraćajnoj nesreći u Las Vegasu koju je izazvao igrač američkog fudbala Henri Rags, iz kluba Las Vegas Rejdersi, saopštio je da je njen tragični gubitak “uništio njenu porodicu preko mere koja može da se pojmi”.

Rags je optužen da je izazvao saobraćajnu nesreću sa duplo više alkohola u krvi nego što je dozvoljeno i brzinom od 250 kilometara na čas, u kojoj je poginula Srpkinja Tina Tintor i teško je povređena njegova devojka. On se u sredu prvi put pojavio pred sudom u Las Vegasu.

“Tini je porodica bila sve, i ona je bila svetlo u životu njenih roditelja. Tina je živela u Las Vegasu od kad je bila beba. Volela je svog trogodišnjeg zlatnog retrivera Maksa, koji je takođe stradao sa njom u nesreći koja se desila u utorak”, naveo je u saopštenju advokat Farhan Nakvi i dodao da njena porodica moli za privatnost.

U policijskom saopštenju je navedeno da je 22-godišnji Rags usled prebrze vožnje, skrenuo u desnu traku puta sa tri trake i udario u zadnji deo Tojote, te usmrtio 23-godišnju ženu, dok je njegova devojka Kjara Vašington zadobila teške povrede.

Srpkinja Tina Tintor je izgorela u svom automobilu zbog nemogućnosti da izađe iz njega posle nesreće.

Policija je saopštila da je Rags vozio brzinom od 250 kilometara na sat i da nikada ranije nije zabeležena tako velika brzina u gradu Las Vegasu. Ragsu preti kazna od 46 godina zatvora.

Tinin brat Đorđe Tintor (25) rekao je da je njegova porodica napustila Srbiju 2000-ih godina i doselila se u Las Vegas. On je naveo da njegova porodica moli za privatnost i da žele da žale za ćerkom na svoj način, kao i da im smeta medijska pažnja.

Nakon nesreće i pošto je optužen, klub Las Vegas Rejders je otpustio Ragsa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here