NFL: Košmar Nju Orleansa se nastavlja

0

Kornerbek Baltimora Lardarijus Veb obara risvera Nju Orleansa Džoa Morgana
 

Ne može Dru Bris da baci toliko jardi i uspešnih pasova koliko očajna odbrana Roba Brajana može da primi poena. Rejvensi su razbili Nju Orleans trčanjem, a dominirao je Džastin Forset, koji je imao 182 istrčanih jardi i dva tačdauna.

 

Dru Bris je imao opet dobru statistiku, bačena tri tačdaun pasa i 420 jardi, ali ni to nije bilo dovoljno domaćinima da konačno slave. I pored poraza i očajne sezone, Sejntsi su i dalje na deobi prvog mesta juga NFC-a sa skorom 4-7, u ubedljivo najgoroj diviziji NFL-a. Baltimor ima skor 7-4 i deli drugo mesto sa Pitsburgom i Klivlendom, na severu AFC-a, ove godine najačom divizijom amerikog fudbala.

 

NFL: Nju Ingland – kaznena ekspedicija, šampion srušio Arizonu

 

U drugom susretu u noći između ponedeljka i utorka, Bafalo je na neutralnom terenu u Detroitu razbio Njujork Džetse 38:3 i zadržao šanse da se nađe u plej-ofu. Odbana Bilsa razbila je napad ekipe iz "Velike jabuke". Dvojica kvoterbekova gostiju Majk Vik i Džino Smit često su "sekovani". U napadu Bafalo odličan je bio Kajl Orton, koji je dobro razigravao saigrače, a glavna meta mu je bio risiver Robert Vuds, koji je imao tačdaun i 118 jardi.

 

Bafalo je na deobi drugog mesta istoka AFC-a sa Majamijem. Obe ekipe imaju skor 6-5, dok su tragični Džetsi ostali na samo dve pobede, uz devet poraza.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here