Ni Ceci nije lako s decom

0

Nataša ne bi volela da Hana bude nestašna u pubertetu kao što je ona bila
 

Nedavno su Natašu Bekvalac novinari upitali da li se pribojava perioda kada će njena, sada osmogodišnja ćerkica Hana, ući u pubertet.

– Ne bih volela da moja ćerka prolazi kroz sve faze kao ja – bila je iskrena Nataša. A i sama zna kakva je bila u pubertetu, pa ne čudi što se pribojava ćerkinog odrastanja.

Nataša je kao buntovna tinejdžerka i maloletna devojka pobegla od kuće zbog ljubavi. Njen otac Dragoljub Bekvalac pronašao ju je u Podgorici, u kući tadašnjeg dečka Lole Lakovića i vratio nazad u Novi Sad. Ubrzo je usledila romansa sa duplo starijim Miodragom Kostićem, koji je svega sedam godina mlađi od Natašinog oca, a ova burna romansa potrajala je četiri godine. Usledila je udaja za Danila Ikodinovića. Brak nije potrajao i pevačica je nastavila sa burnim ljubavnim životom.

 

Cecina deca ne miruju ni u životu ni na društvenim mrežama
 

Ni Ceci Ražnatović nije lako. Njen maloletni sin Veljko bio je umešan u tuču, a i bez toga stalno je na meti medija, uprkos apelima pevačice da joj decu ostave na miru.

– Ja nisam roditelj koji kažnjava decu, jer je to često kontraproduktivno. Trudim se da ih razgovorom uputim na pravi put – rekla je Ceca i pohvalila se da se njen sin priprema za upis i studije psihologije.

 

Ovog leta Ceca je imala glavobolje i zbog 16-godišnje Anastasije, koja je po liku i stasu slika i prilika svoje majke. Ona na društvene mreže stalno postavlja slike sa dečkom Konstadinom Terzićem, a pre mesec dana okačila je selfi na kojoj mladi par leži u krevetu pokriven samo čaršavom! Mediji su jedva dočekali i fotke objavili, a šta je na sve rekla mama Ceca nije poznato.

 

Anastazijin selfi iz čaršafa
 

Uprkos svim njenim apelima glad medija za njenom decom ne jenjava, a i oni daju materijala po društvenim mrežama, pa joj sa dvoje tinejdžera u kući sigurno nije lako. Oni sa malo boljim pamćenjem setiće se da je Ceca pevačku karijeru započela sa samo 14 godina i da je kao svojeglava klinka prilično zadavala glavobolje svojim roditeljima.
 

Brena sa sinovima i mužem u bolnici posle nesreće u Hrvatskoj

Lepa Brena ima sinove. I dok je stariji Stefan uvek bio mirno i povučeno dete koje se držalo podalje od bliceva fotoreportera, mlađi Viktor je potpuno druga priča.

– Viktor je energično i temperamentno dete koje je te osobine nasledio od Bobe i mene. Ima neku ludačku energiju i upornost, uopšte ne znam kako ću preživeti njegov pubertet – rekla je svojevremeno Brena, koja kao i svaka mama voli da zna koga joj sinovi dovode u kuću.

Za razliku od njih, Zdravko Čolić svoje ćerke drži podalje od javnosti. Ne želi da ih eksponira za njihovo dobro, ali i priznaje da je slab na ćerke kojima ništa ne može da odbije, pa sve uzde u kući drži njegova supruga Aleksandra, koja ume da bude stroga, što devojčicama često nije po volji. Bili poznati ili ne, tek roditeljima s decom u današnje vreme nije lako.

 

Besan Topalko

Topalko sa lepom i zgonom ćerkom

Milan Topalović Topalko jedno vreme nije mogao da otera fotografe od svoje lepe ćerke Helene, posebno dok se zabavljala sa Jocom Stefanovićem. Fotografi su ih pratili u stopu, slikali ih, a te slike po novinama smetale su Topalku.

– Iskreno, pobesnim kada vidim svoju ćerku u novinama. Nije lepo da pišu o njoj, jer je dete i ne vidim zašto bi ikog zanimalo šta se dešava u njenom životu – priznao je Topalko. Ali, na njegovu sreću Helena i Joca su raskinuli, pa je i interesovanje medija za pevačevu ćerku splaslo.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here