Nigor se vraća na “Farmu”!?

0

 Mene nisu zvali na Farmu, a dosadno im je bez mene: Maja Nikolić
 

Maja Nikolić svaki slobodan trenutak provodi sa troipogodišnjim sinčićem Lazarom. Obilaze igraonice i parkove, a jedva čeka da se završi školska godina, pa da majku i starijeg sina Novaka iz Niša preseli za Beograd. Učešće na "Farmi" joj je podiglo cenu i životni standard, ali ne prati avanture novih VIP seljaka.

"Često čujem komenatare da je na imanju dosadno bez mene. Možda falim narodu, ali ne falim producentima ovog rijaliti šou-programa. Igor Lazić Nigor dobio je poziv da na nedelju dana uđe ponovo na imanje. Mene niko nije zvao! Ali, nema veze, za mene je to završena priča. Ne pada mi na pamet da sedim skrštenih ruku i da čekam njihov poziv",  kaže Maja.

Na šta ste potrošili honorar sa "Farme"?
2Završavam album koji pripremam dve i po godine i želim da sve ispadne kako treba. Prilično sam potrošila novca na pesme, aranžmane, tekstove. Sve je skupo, ali ne žalim. Radim i spot za pesmu "Ludilo" koju sam pevala na "Grandovom" festivalu. Iako pesma nije ušla u finale, već je postala hit. Sarađujem i sa Oliverom Mandićem, tražim pesmu sa kojom bih se pojavila na festivalu u Herceg-Novom", otkriva Maja.

Gledano s ove vremenske distance, da li ste se pokajali što ste bili na imanju?

"Naravno da ne. Ovu fazu u karijeri iskoristila sam na najbolji mogući način. Dobila sam lep honorar, tri automobila, postala sam zaštitno lice nekoliko značajnih brendova… Ali, najlepše od svega je što sam traženija sam nego ikada i imam mnogo posla."


Da li ste podigli svoj honorar za nastupe?
"Logično je da mi je cena skočila jer sam vrlo popularna, tražena i zaposlena. Ali, ne bih rekla da sam skuplja nego ikada. Cenu sam formirala u skladu s prilikama na terenu. Dobro znam gde sam, ponašam se u skladu sa tim i ne pada mi na pamet da glumim zvezdu koju niko ne može da plati. Nije mi cilj da sedim kod kuće, već da radim što više."

Kako reagujete na komentare da se ponašate bahato i da ste loša majka?
"Zašto bih reagovala? Zašto bih bilo kome dokazivala kakva sam majka? To najbolje znaju moja deca i ne tiče se bilo koga drugog. A da sam bahata – nisam. Uostalom, ljudi su me gledali na televizijskim ekranima 94 dana i imali su priliku da dobro vide kakva sam. Besmisleno je da bilo šta pričam. Neka misli ko šta hoće, to je njegovo pravo."

Šta je bilo sa duetom koji je trebalo da snimite sa Milanom Topalovićem Topalkom? Jedni pričaju da vašu saradnju ne odobrava Saša Popović, dok drugi tvrde da se usprotivila Topalkova žena Vesna?

"Nijedno od nas dvoje o duetu javno nije ni govorio. To ne zavisi od mene – ako odobri Saša Popović, ako se pojavi odgovarajuća pesma, ja sam raspoložena za saradnju."


Na imanju ste se pokazali kao dobra glumica u seriji. Da li ste dobili možda neku glumačku ponudu?

2Glumačkim umećem najviše sam zaprepastila samu sebe. Ali, ponuda nema na vidiku. Mada, ne žalim zbog toga jer srpski film nije u sjajnoj situaciji. Volela bih da dobijem ulogu u nekom američkom filmu, ali o tome mogu samo da sanjam."


Mogla sam više
U muzičkim krugovima, Maja Nikolić i njen brat Marko, koji žive u Beču, važe za vanserijske talente koji su na estradi mogli da postignu mnogo više.

"Izgleda da nam je oboma sudbina da su nam porodice važnije od karijera. Jeste, oboje smo mogli mnogo više, ali nismo želeli da to bude na račun naših porodica. Marko ima troje, a ja dvoje dece, borimo se kako znamo i umemo. Ali, još smo mladi, ko zna dokle ćemo stići!"

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here