“Nije daleko dan kada će nam govoriti – pitanje je da li je neko u Jasenovcu uopšte stradao”

Vestionline, Tanjug
5
Tanjug
Aleksandar Vučić i Milorad Dodik

“Naši kadeti i pitomci i u Mathauzen idu u našim uniformama, i nikome nisu smetali, ali, smetaju u Jasenovcu”, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić povodom komentara iz Hrvatske posle zabrane ulaska delegacije Vojsne akademije i dodao da postoji jedna, jedina istina, a Hrvatska neka “neguje” svoje istine.

On je potvrdio je da je policijska stanica u Novskoj bila mnogo ranije obaveštena o poseti delegacije Vojske Srbije, ali je rekao da ne želi da detaljnije ulazi u komentare hrvatskog vrha koji su usledili.

– Naši dečaci, pitomci i kadeti u Mauthauzen idu u našim uniformama, i nikome nisu smetali u Mauthauzenu. Vidim da smetaju u Jasenovcu. Ali znate ta deca su rekla “mi ćemo ostaviti uniforme, ići ćemo u civilu svi samo da odamo počast jasenovačkim žrtvama. Oni su rekli “vi danas ”nećete ući”. Dalje neću da ulazim u to – rekao je Vučić novinarima u Titelu posle vojne vežbe.

Ne vidi, kaže, da je u uniformi srpskog vojnika bilo uvrede:

“Nije to bila ustaška uniforma, koja je tamo pravila zločine, ali, zaboravite, neka oni rade svoj posao i imaju svoje istine, a mi ćemo da govorimo o jednoj, jedinoj istini”.

Jučerasnji odgovor bio je najbolji koji je moguće dati, napomenuo je Vučić.

– Ne mislim da je daleko dan kada će nam neko govoriti – pitanje je da li je neko u Jasenovcu uopšte stradao – napomenuo je on.

5 COMMENTS

  1. Pa Dodik upravo radi na tome da ce mo se jednog dana pitati da li je iko i stradao u Jasenovcu.Ti mu u tome dajes snaznu podrsku tako da ste vas dvojica postali nesto najgore sto smo mogli dozivjeti poslije tkz.Zutih.Postali ste nasi domaci izdajnici i pitanje je kako ce se to zavrsiti samo da ne bude opet da ce narod da svog kralja bacaju sa Balkona ovoga puta imat ce mo dva kralja za bacanje.

    • Vlado / Istina o vama: Kakvi ste smradovi. Stvarno nemogu da verujem, da je vas neka majka rodila. Pa ni nemci nisu takav olos kao sto ste vi. ali nebrinem za vas. bice prilike da se govna operu vec jednom. hvala bogu i kod vas smradova ima dosta normalnih. avidi se kod vas majmuna, kako neznate sta cete od muke cim citate SRBSKE novine.

  2. U jasenovce stradali vampire i hijene koja je zlatna ruka Pavelica unistio vampire a sad vi kao vampire 90 te jos mislite da ce mozete da pijete krv kao stoste nekada sada ste nista u karantin ste neve racuna niko vise ostaliste puste sele bez ljude dedovce pijandure oteovise od rakiju kraj vase ere

    • Hhaha, u kom filmu ti ziviz. majmune jedan. VAmpiri??? Dobro, mi piojemo krv. a vi jebete svoju decu. to vas uci vas vatikan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here