U utakmici trećeg kola engleske Premijer lige između Mančester junajteda i Kristal palasa (1:2) na Old Trafordu napadač domaćih nadmudrio golmana, ali je pogodio stativu.

U prošlom kolu Mančester junajted je uzeo samo bod kao gost Vulverhemptona. Da uzme sva tri nije dao golman domaćih Portugalac Rui Patrisio, koji je pri 1:1, što je i bio konačan rezultat, odbranio penal francuskom asu Polu Pogbi.

Posle toga su i mnogi fudbalski autoriteti na Ostrvu nedvosmisleno ukazivali da Junajtedov izvođač treba da bude Markus Rašford. On je s bele tačke načeo Čelzi u ubedljivoj pobedi na Old Trafordu u prvom kolu s 4:0, uostalom, kasnim pogotkom iz jedanaesterca pokopao je pretentzije Pari Sen Žermena u onom revanšu osmine finala Lige šampiona u prošloj sezoni na Parku prinčeva.

Protiv Kristal palasa, koji je vodio s 1:0 pogotkom Džordana Ajua u 32. minutu, dosuđen je penal za Mančester u 70. Odgovornost je preuzeo Rašford, ali je uzdrmao stativu, a golman je otišao u drugu stranu.

Uzbuđenjima tu nije bio kraj. Naprotiv.

U 89. minutu izjednačio je Danijel Džejms, krilo koje je pojačanje iz Svonsija. Počela je zatim nadoknada vremena, a u njenom trećem minutu levi bek Kristal palasa Holanđanin Patrik van Anholt je iskoristio smušenost u odbrani domaćina da postigne pobedonosni pogodak.

Luka Milivojević je odigrao ceo meč za goste. Dobio je žuti karton. U Junajtedovom timu trener Ole Gunar Solskjer je ponovo ostavio Nemanju Matića na klupi sve vreme.

View this post on Instagram

PVA 2-1 Have it ❤? #cpfc

A post shared by Crystal Palace Fan Page (@gswagstacpfc) on

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here