EPA/NINA PROMMER
Mekoli Kalkin

Zvezda serijala filmova “Sam u kući” Mekoli Kalkin (39) otkrio je da je učestvovao na audiciji za Tarantinov film “Bilo jednom u Holivudu” i da je taj pokušaj prošao katastrofalno.

U intervjuu za “Esquire”, Kalkin je rekao da je mogao da igra uz Leonarda Dikaprija i Breda Pita, samo da su se stvari odvijale malo drugačije.

– Bilo je katastrofalno. Ni sam sebe ne bih unajmio posle toga. Generalno sam loš na audicijama, a ovo je prva na koju sam otišao nakon osam godina – objasnio je glumac.

“Bilo jednom u Holivudu” je na nedavnoj dodeli Oskara osvojio dve nagrade, za mušku sporednu ulogu (Bred Pit), kao i za scenografiju.

Poslednji film u kojem se ovaj 39-godišnji glumac pojavio bio je film “Changeland” iz 2019. godine. Kaže da je njegova poslednja uloga bila osvežavajuća promena.

– Bez obzira koliko se ponašam kao starac, lepo je vratiti se ponovo i igrati – istakao je Kalkin i dodao zašto ga toliko nema u šoubiznisu:

– Ljudi pretpostavljaju da sam lud i čudan. A sve do poslednjih godinu ili dve nisam želeo da budem deo tog sveta. Tako da mogu to da razumem – rekao je Kalkin.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here