Nije dovoljno reći da si protiv Vučića

0

Nema vremena za gubljenje i čekanje na dogovor u DS: Čedomir Jovanović
 

Jovanović je za televiziju B92 rekao da je dogovor sa nekadašnjim načelnicima URS-a Veroljubom Stevanovićem i Boškom Ničićem prvi korak ka okupljanju.

 

"Želeo bih da taj blok bude i širi i jači", kazao je lider LDP ističući da u tom bloku vidi sve one koji izbegavaju političku konsolidaciju a među njima navodi Demokratsku stranku (DS), sindikate, kritičku javnost.

 

Na pitanje da li bi LDP pristala da DS koji takođe najavljuje okupljanje jednog bloka, bude stožer budući da je reč o parlamentarnim strankama, Jovanović je odgovorio da nema ništa protiv toga ali ni, kako je istakao, "vremena za gubljenje".

 

"Ja nemam vremena za gubljenje. Koliko još može da čeka Srbija na neki dogovor u DS i na dogovora DS sa nekim drugim.", naglasio je Jovanović dodajući da nije dovoljno reći da si protiv Vučića.

 

On je rekao da je LDP u izbore ušla na "manje ili više" pogrešan način zbog čega nije dobila podršku ali da nije razmišljao o ostavci ili šta će biti sa strankom u naredne četiri godine jerpitanje odgovornosti gleda na drugi način.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here