EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Nikada Paulo Dibala nije igrao toliko katastrofalno. Međutim, deluje da je i pored svega toga „pobrao“ kritičare, uprkos tome što je u dresu Juventusa postigao čak 98 golova.

Kao poslednji u redu koji je kritikvoao Dibaline igre stao je Antonio Kasano, koji je potpuno razočaran zahtevom Argentinca da traži poboljšan ugovor od uprave. Samim tim, Kasano je uzeo stranu čelnika kluba i čak im govori da se otarase Argentinca.

– Nijedan trener Juventusa ga nije smatrao neophodnim. Zato sam u dilemi da li je Dibala šampionski ili samo sjajan igrač. Što se mene tiče, nije on nikakav šampion, jer ne pravi razliku na terenu. Jeste, daje lepe golove poput Antonija di Natalea ili Lorenca Insinjea, ali ako želi da nosi desetku, mora da igra na vrhunskom nivou. Oduvek sam smatrao da Dibala ne može da podnese pritisak. A posle traži platu od 10.000.000 evra po sezoni. Ma, dajte! – rekao je Kasano u razgovoru sa Kristijanom Vijerijem.

I baš ćemo videti da li će ovo biti dodatna motivacija za Argentinca, koji večeras sa Juventusom igra veliki derbi Serije A protiv Milana. Ove sezone je na terenu bio 14 puta, a postigao je tri gola – dva u italijanskom šampionatu i jedan u Ligi šampiona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here