Foto: Instagram/beogradski_vremeplov_011
Ivana Mihic

Proslavljena glumica Ivana Mihić ispričala je čime se sve bavila devedesetih godina, kada nije bilo posla ni za koga, a ona je silno želela da se osamostali i posveti filmoskoj industriji.

Glumica Ivana Mihić poslednjih godina retko se pojavljuje u javnosti, a na račun izgleda u petoj deceniji dobija samo komplimente.

U karijeri je ostvarila brojne zapažene uloge, a kako je u jednom prilikom otkrila, sam početak joj nije bio lak, ali se tih devedesetih nije libila da zasuče rukave i snađe se. Uspeh nije izostao.

– Sa samo 25 godina, kada posla nije bilo niotkuda, a ja nisam htela da sedim i dopustim da mi prođu dragocene godine u čekanju, osnovala sam producentsku kuću “Horizont” i uspela da proizvedem tokom narednih nekoliko godina četiri igrana filma, jednu TV seriju i više kraćih formi. Sve sam počela da radim sedeći na podu svoje sobe. Prvih godinu dana sama sebi sam bila i sekretarica i kurir i vozač – ispričala je glumica i producentkinja Ivana Mihić.

Ivana nije htela da tako lako odustane od svojih snova, te je nalazila razne načine kako bi snimala filmove.

– Desilo se tako da sam greškom otišla u firmu koja je uveliko bila pod stečajem. Ponudila sam im da otkupe četrnaest mašina za pranje veša koje sam dobila kao sponzorstvo. Računala sam da ću uspeti da ih prodam i tako dođem do para za snimanje. Ljudi iz firme pod stečajem su me zbunjeno gledali i na kraju predložili da im ostavim mašine i da će ih oni zameniti za čips koji ću moći daleko lakše da prodam. I tako sam se rešila mašina, ali sam dobila šleper čipsa koji je imao rok trajanja – otkrila je i dodala:

– Ipak, u to vreme čips se dobro kotirao, pa sam ceo kontingent rasprodala pre isteka roka trajanja. Kroz moje ruke prošao je i pocinkovani lim, cevi svih mogućih profila i cola, burad bitulita, kante gipsa, drvna građa, bodljikave žice… U formi kompenzacije našli su se: sredstva za sterilizaciju, stočna hrana, krmno brašno, džakovi hibridnog kukuruza, traktorske gume i pelene.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime