Nije što su naše, al’ su, stvarno, najlepše

0

youtube.com/SaMaRaMe
Lepotica: Ana Ivanović, najlepša teniserka planete
 

Ana Ivanović – Poslednjih sezona nekadašnja pobednica Roland Garosa nije među najboljim teniserkama planete, ali ima laskavu nezvaničnu titulu "kraljice belog sporta". Mnogi je smatraju najlepšom teniserkom na planeti.

Instagram/Ana Ivanović
Odmara se od napornih mečeva: Ana Ivanović
 

Njenim čarima nije odoleo ni nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger, sa kojim je lepa Srpkinja u ljubavi. Iako nije pričala o tome, paparaci su ih nekoliko puta slikali. I ove sezone, Anu smo gledali kako "pleše" na terenu, ali i zanosnu na gala večerima, gde je naša teniserka ostavljala bez daha.

instagram.com/ivanaspanovic
"Otkida": Ivana Španović na Maldivima
 

Ivana Španović – Šta reći o našoj najboljoj atletičarki? Ove godine je "eksplodirala" osvajanjem srebrne medalje na EP, a gde god se pojavi pleni atraktivnim izgledom. Lepa Zrenjaninka "zapalila" je društvene mreže slikama sa odmora na Maldivima, a često možemo na njenim profilima na Tviteru i Instagramu da je vidimo u zanosnim toaletama.

twitter.com
Atraktivna: Milica Dabović, košarkašica Srbije
 

Milica Dabović – Bek naše košarkaške reprezentacije pleni lepotom i šarmom, ali i provokativnim izgledom. Kao i Ivana Španović i jedna od najboljih sprskih košarkašica često "zapali" muški pol na internet atraktivnim fotogafijama.

instagram.com/sanjadamnjanović
Ko kaže da rukometašice nisu ženstvene: Sanja Damnjanović
 

Sanja Damnjanović – Lepa rukometašica Srbije nedavno je rizikovala karijeru igrajući povređena za reprezentaciju. Lepa Zemunka na terenu je kao lavica, a van terena lepotom i gracioznošću jači pol ostavlja bez daha.

Fonet
Donela zlato Srbiji: Milica Mandić
 

Milica Mandić – Heroina nacije sve je obradovala zlatom na OI u Londonu 2012. godine. Iako se bavi "opasnim" sportom, tekvondom, gde rivalkama zadaje žestoke udarce, kada je van borilišta "razoružava" osmehom i pozitivnom energijom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here