EPA-EFE/Fazry Ismail

Britanski motociklista Kal Kračlou (29), koji vozi za lCR tim u Moto GP šampionatu, odlučio je da podeli svoju muku sa svetom i svima pokaže kako je profesija kojom se bavi i više nego zahtevna.

Kal je nedavno imao operaciju desen ruke, pa odlučio da objavi kako teče postoperativni period, odnosno šta se sve dešava sa njegovom ranom. Upozoravamao da su fotografije zaista “jezive” i ne preporučujemo da ih gledaju osobe sa slabijim stomakom.

– Poslednji dani su bili katastrofa. Iz ruke mi izlaze litre tečnosti, a ako pomerim zavoj vidim svoj mišić unutar rupe – kaže Kračlou, koji je pod nožem bio pre dve nedelje, a već raumišlja o povratku na stazu već obog vikenda.

– Svaki dan idem u bolnicu na previjanje, a tečnost stalno izlazi. To je dobro i treba da izlazi. Ali u ožiljku je bila rupa, gledao sam kako se mišić pomera u ruci. Juče je rupa zakrpljena i jutros nisam mogao da vidim kost. Otok od tečnosti je bio ogroman. Zato smo uzvadili šavove i ponovo pustili tečnost da izađe.

Kal kaže da je uradio sve što je mogao i da sada samo može da se nada da će se situacija smiriti.

– To što vidim mišić nije dobro zbog moguće infekcije. Uzimam antibiotike, imam antibiotik i u spreju. Radio sam deset dana hiperbaričnu komoru, kompresiju leda… Možda ću voziti sutra, ali očigledno je da što više koristim ruku, to je više i tečnosti, a to se mora zaustaviti nekako. Videćemo kako će biti. Sutra ću sigurno doći na razgovor sa medijima, skloniću zavoj i pokazati vam šta izlazi iz rane. Moto trke su najbolji posao na svetu, ali tek kada prođete sva sranja koja sam prošao ove nedelje, moći ćete potpuno da ga razumete. Ako budem morao da se vratim na operacioni sto, prenosiću sve uživo – poručio je Britanac.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime