Printscreen
Milica Milsa

Glumica Milica Milša otkrila je detalje u vezi sa svojom porodicom.

Milica je na svom Instagramu objavila crno belu fotografiju na kojoj kao devojka pozira kraj majke Leposave i tetke Lile. Zanimljivo je da je glumica u vreme slikanja bila u četvrtom mesecu trudnoće, te očekivala sina Antonija.

– Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko (prim.aut. Jokanović, suprug) nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili “prostirka” na koju sam mogla da sručim sav teret – rekla je Milša svojevremeno.

Ova prelepa fotografija tri dame, divno stilizovane i osmehnute, izuzetno je draga glumici, a obradovala je i njene pratioce.

– Moja mama i moja tetka Lila, moje dve majke i zvezde vodilje. Moja dva neprocenljiva životna blaga. Na ovoj slici sam u osmom mesecu trudnoće, slikao nas je divni Dragan Timotijević Belmondo urednik fotografije u Bazaru a slika je nastala tako što je rekao:Hajde da vas slikam, biće vam drago jednog dana da imate ovu sliku. Bio je u pravu. Tetka Lila je na slici sa leve strane a mama sa desne – pojasnila je Milša.

Fotografiju pogledajte ovde!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here