EPA PHOTO ANSA/WARNER BROS ITALY

Iako nakon razvoda nije bila voljna da govori o njihovom odnosu, slavna glumica je u novom intervjuu priznala da snimanje erotske drame “Širom zatvorenih očiju” u kojoj se likovi suočavaju s neverom, nimalo nije uticala na njihov razvod u stvarnom životu.

Glumci Nikol Kidman i Tom Kroz bili su u braku 11 godina, od 1990. do 2001. Njihov odnos činio se dosta idiličan, barem kada su se zajedno pojavljivali u javnosti. Nakon razvoda Kidman nije volela da govori o razlozima zbog kojih je njihov brak propao, no u novom intervjuu za New York Times rekla je nešto što niko nije očekivao.

Tokom snimanja erotske drame Stenlija Kjubrika “Oči širom zatvorene”, priznala je glumica, imali su idealan brak prepun uzbuđenja i dobre zabave, no samo nekoliko meseci nakon izlaska filma, par je predao papire za razvod.

Mnogi su smatrali da je taj film uzrokovao probleme u njihovom braku jer glume bračni par koji se suočava s neverom.

– Definitivno nisam tako gledala na celu situaciju jer smo tada bili srećni. Nakon snimanja smo išli da vozimo trke. Iznajmili bismo celo trkalište za sebe i takmičili se do tri ujutro. Ne znam što bih drugo rekla. Možda nemam sposobnosti da se osvrćem i da seciram naš odnos. Ili jednostavno ne želim – bila je jasna Kidman koja se osvrnula i na rad s rediteljem Kjubrikom.

– Obožavali smo da radimo s njim. Taj film smo snimali čak dve godine. Imali smo dvoje dece i živeli smo u kamp kućici, većinom se hraneći špagetima, koje je i Stanli često s nama jeo. Radili smo s najvećim režiserom i učili o životima, kao i kako uživati u istom na setu – ispričala je glumica.

Par se rastao 2001. godine, ali su nastavili zajedno da odgajaju njihovo dvoje usvojene dece – sina Konora i kćer Izabel. Iako to nikada nije otvorena priznala, šuška se da je Kidman ostavila Kruza zbog njegove opsednutosti sajentologijom, kojoj su se pre nekoliko godina pridružila i njihova djeca. Taj kontroverzni religijski pokret bio je jedan od razloga raspada Kruzovog braka s drugom suprugom, Keti Holms, s kojom ima ćerku Suri.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here