Trener Denver Nagetsa Majk Meloun poručio je kritičarima i onima koji sumnjaju u njegov tim da tako nastave i oslnio se na činjenicu da u svojoj ekipi ima jednog od potcenjenih MVP kandidata u Nikoli Jokiću.

– Ne znam i nećemo time da se opterećujemo. Ako hoćete da potcenjujete Nagetse i Nikolu, samo tako nastavite… Mi znamo šta imamo. Imamo MVP kandidata i najboljeg centra u NBA – priča Meloun za Denver post.

Jokić je lani izabran u najbolji NBA tim na poziciji centra, pa je i zvanično bio najbolja “petica” na planeti. Uprkos tome, ali i sve boljim rezultatima Denvera, Nagetsi kao ne tako veliko tržište teško privlače veliku pažnju.

– Ne bih da ulazim u razloge zašto ne dobijamo poštovanje od svih u državi, zato što ćemo onda slušati šta ko priča… Nikola ne ide uveče u krevet na spavanje sa pitanjem zašto niko ne priča o njemu. Nije ga briga. Čita svoje knjige o konjima, mi pobeđujemo utakmice i on je srećan – jasan je Meloun.

Zvezda Denvera u proseku ima 20.8 poena, 10.2 skoka i 6.9 asistencija posle 56 utakmica aktuelne sezone u NBA.

Za to vreme, Denver je drugi na Zapadu sa skorom od 38 pobeda i 18 poraza i na putu je da još jednom ode u plej-of, kao i 2019. kada je zaustavljen u polufinalu konferencije od Portlanda.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here