Promo
Nikola Rađen

Proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen juče je na televiziji K1 rekao da je veoma ponosan na svoje ćerke, koje je dobio tokom braka sa pevačicom Anom Kokić, te da mlađa pokazuje veliki talenat za sport.

– Moram da priznam da sam baš slab na ćerke. Možda je glupo kada otac kaže da je ponosan na svoju decu, ali ja zaista jesam. Vredne su obe, dobre u školi. Mlađa pokazuje i veliki afinitet i talenat za sport. Trenira odbojku i sjajno joj ide. Obe su trenirale razne sportove, ali kod mlađe je odbojka prevagnula – rekao je Rađen u emisiji “Kec na jedanaest”.

Rađen je do situacije sa koronom bio veoma aktivan u kampovima za mališane i nada se da će kada cela ova situacija prođe ponovo uživati u radu sa decom.

– Mnogo volim da radim sa decom i smatram da vrhunski sportisti imaju obavezu da mlađima prenesu svoje znanje. Da animiraju najmlađe da počnu da se bave sportom – rekao je Rađen na K1.

Poznati sportista otkrio je i da je u narednih godinu i po dana ugovorom vezan za “Crvenu Zvezdu” i da se nada da će kruna njegove sjajne karijere biti baš u ovom timu.

– Želim da se kako treba oprostim od sporta, kako dolikuje, i nadam se da će to biti uz titulu. Nakon toga, videćemo… Da li ću ponovo ići u Grčku ili ću ostati u Beogradu – rekao je Aleksandri Jeftanović i Bošku Jakovljeviću poznati vaterpolista.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here