Prvi put nakon razvoda od pevačice Ane Kokić, s kojom je bio deset godina u braku, Nikola Rađen ponovo je zaljubljen, i to opet u pevačicu. U pitanju je mlada i atraktivna Milica Ristić, sa kojom vaterpolista ovih dana uživa u vezi.

– Već nekoliko meseci Nikola i Milica su u emotivnoj vezi. Ljubav ne kriju od očiju javnosti, te se često mogu videti u prestoničkim restoranima kako sami ili u društvu prijatelja provode vreme. Da su vrlo zaljubljeni, jasno je svima koji ih sretnu, jer ni javno ne kriju strasti, te se mogu videti i kako pred svima razmenjuju nežnosti – ističe izvor koji se našao u jednom lokalu gde je novopečeni par razmenjivao poljupce.

Milica je najviše poznata javnosti po tome što se takmičila u muzičkom šou programu “Pinkove zvezde”, a iako tu nije ostvarila neki zapaženiji uspeh, nastavila je da se bavi pevanjem, te često nastupa po klubovima i kafanama, naročito prestoničkim.

– Milica je takođe diplomirani ekonomista, ali se mnogo više bavi pevanjem. Najviše je nastupala po beogradskim klubovima i restoranima. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, te im zasad ljubav cveta. Ona je samo nekoliko godina mlađa od Nikole – ističe izvor koji je blizak s pevačicom, i dodaje da Nikola i ona ne kriju da su u vezi, ali od toga ne žele da prave preveliku pompu:

– Za njihovu ljubav zna mali broj ljudi, tačnije, njihovi bliski prijatelji, ali to ne znači da se kriju. Jednostavno nisu želeli od toga da prave neku pompu, s obzirom na to da su tek na početku veze. Ipak, jako im je lepo zajedno, zato se ne skrivaju u javnosti, već ukoliko su u restoranu ili na nekom drugom javnom mestu, slobodno razmenjuju nežnosti. Ne mare za radoznale poglede, već se ponašaju opušteno.

Podsetimo, Nikola je s pevačicom Anom Kokić bio u braku deset godina, iz kojeg imaju dve ćerke Ninu i Teu. Javno su objavili da se rastaju početkom 2019. godine, a u julu te godine i zakonski su okončali brak.

Svojevremeno se spekulisalo je da je razlog okončanja braka bila preljuba, međutim, Nikola i Ana su u zajedničkom saopštenju to demantovali, te su istakli da su u dobrim odnosima.

– Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke – pisalo je u saopštenju koje su Ana i Nikola dali nakon razvoda.

Starateljstvo nad ćerkama pripalo je Ani, s čim se bivši vaterpolista složio. Rađen i Kokićeva su nakon rastanka ostali u dobrim odnosima upravo zbog naslednica.

Početkom februara prošle godine Nikola je u “Blic poligrafu”, priznao da će njegova bivša supruga uvek imati posebno mesto u njegovom životu.

– Jeste, istina je da sam još zaljubljen u Anu. Pa, u smislu da će ona uvek imati posebno mesto u mom srcu, jer je majka moje dece. Tako da… mislim da tu nema dileme – priznao je tada Nikola.

Fotografiju Milice Ristić pogledajte ovde! 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here