Foto: Printscreen

Nikola Rokvić je od početka svoje karijere pa sve do sada potpuno promenio to kako gleda na stvari, pa se pojavila i vest da će se zamonašiti.

Naime, pevač je sada rešio da progovori i o tome, te istakao da mu trenutno nije u planu da se zamonaši, ali da je razmišljao o tome i da se nikad ne zna gde će ga život odvesti.

– Izašli su naslovi kako idem u monaštvo, ali to nije tačno. Razmišljao sam o tome, ali možda jednog dana, nikad ne znamo šta nas čeka. Naravno, moja Bojana podržava mene za svaku moju odluku, mi smo slobodni ljudi. Šta god ja budem poželeo u svom životu, ona će mene podržati, kao i ja nju – rekao je Rokvić u emisiji “Premijera – Vikend specijal”, pa nastavio o odnosu sa suprugom:

– To stiskanje i na silu držanje osobe može samo da dovede do nekih loših stvari, tako da dokle god se mi razumemo i dokle god možemo razgovorom da rešimo probleme, to je ispravan put – istakao je pevač.

Nikola je dodao da su Bojana i on podjednako blagi i strogi prema njihovoj deci.

– Mislim da smo Bojana i ja podjednako i blagi i strogi prema deci, Možda sam ja malo blaži na neki način, ali znamo kad i gde je neka granica koju ne smemo da dozvolimo da se pređe, jer bi to donelo neke probleme u formiranju tih malih ličnosti – rekao je on.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here