Nikolić: Atraktivno i efikasno, pristup izvanredan

0

Marko Nikolić

"Veoma važna utakmica na psihološkom planu. Učinili smo sve da susret protekne u našoj dominaciji, želeli smo da bude i atraktivno i efikasno, i to smo ostvarili. Pristup je bio izvanredan i tako treba da bude do kraja prvenstva", rekao je Nikolić novinarima.

 

Partizan je kao domaćin savladao Voždovac sa 5:0, u utakmici 28. kola Super lige Srbije. Crno-beli su i dalje daleko od titule, pošto je Crvenoj zvezdi potreba jedna pobeda u poslednje dve utakmice da prekine šestogodišnju dominaciju Partizana.

"Partizan nije ni dalje ni bliže, to je tako kako jeste. To je jedan niz kojem je teško parirati, ali eto, pobedili smo u derbiju i ubedljivo u poslednje dve utakmice i tako našli neko svoje zadovoljstvo i svoj mir", kazao je Nikolić.

 

Prema Nikolićevim rečima, napadači Partizana su veoma efikasni i to ga raduje.

"Ovo je druga utakmica za redom da postižemo pet golova, treća u ovoj polusezoni. Naravno da sam zadovoljan zbog toga", naveo je trener crno-belih.

 

On je dodao da Partizan želi pobede i u poslednja dva kola.

"Spremamo se za Spartak i Čukarički, sa željom da vežemo još dve pobede i prvenstvo privedemo kraju onako kako to radi jedan ozbiljan klub", rekao je Nikolić.

 

Trener Voždovca Zoran Milinković rekao je nema utisaka posle ubedljivog poraza.

"Nemam nikakvih utisaka posle utakmice, sve čestitke Partizanu, a što se nas tiče, gotovo da nismo postojali na terenu, što nam svakako nije bilo u planu. Činjenica je da smo jedna ekipa kod kuće, a druga na strani. Partizan je dominirao, bio bolji i rezultat sve govori", rekao je Milinković.

 

Partizan će se do kraja prvenstva sastati sa Spartakom i Čukaričkim, dok će Voždovac igrati protiv Rada i Slobode.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here