Nikolić o pojačanjima: Milošević, Tubić…

0

Beta/AP/A.G.
Ima jasnu viziju: Marko Nikolić
 

"Imamo neke ideje oko pojačanja. Najpotrebnija su nam na pozicijama centralnog i desnog beka. Pratimo situaciju na tržištu i u narednom periodu ćemo videti kako će se razvijati situacija", rekao je Nikolić novinarima u Beogradu.

"Tačno je da smo zaintereseovani za Branislava Miloševića i Nemanju Tubića, ali oni su samo jedni od igrača koje razmatramo da dovedemo… Drago mi je da neka druga imena nisu dospela do javnosti", dodao je Nikolić.

Kazna previsoka, žaliću se

On neće moći da vodi ekipu do 11. marta naredne godine zbog kazne Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, odnosno ponašanja na utakmici sa Novim Pazarom u Super ligi Srbije. Ujedno, moraće da plati 300.000 dinara.

"Svakako se ne slažem sa kaznom i žaliću se. Mada, svi znamo da su kazne sastavni deo sporta i kada pogledam ostale koji su ih dobijali, nije ovo tako strašno", kazao je on.

Fudbalski klub Partizan promovisao je u Beogradu kalendar za 2015. godinu, a Nikolić je rekao da su crno-beli u godini na izmaku ostvarili zapažene rezultate.

"Ovu polusezonu možemo smatrati uspešnom, jer smo se takmičili na tri fronta. U domaćem prvesntvu, gde smo jesenji prvaci, ali to mesto ne donosi ništa, u Kupu Srbije smo izborili polufinale i u Evropi (Liga Evropa), gde smo napravili iskorak samim učešćem. Žalimo što nismo osvojili neki bod više", rekao je Nikolić.

On je kazao da je dobro što je klub dobio novog predsednika i upravni odbor i da je na njima sada da ekipi obezbede dobre "uslove za rad".

"Dobro je da se celokupna priča završila, da sada možemo da se okrenemo fudbalu. Od nove Uprave kluba očekujem samo da pruži podršku i da nam obezbedi dobre uslove za rad", rekao je on.

Nikolić je ocenio da Partizan ima "dobru startnu poziciju" na proleće u prvenstvu Srbije.

"U dobroj smo poziciji. Želim sa ekipom da igru podignemo na viši nivo. Imamo dobar kadar igrača, pravu osnovu. Pojedini odlasci bi bili hendikep… Danko Lazović je bio stub ekipe u ovoj polusezoni, kao i Petar Škuletić, koji je najbolji strelac. Međutim, ne treba zaboraviti ostale igrače, jer su i oni deo ekipe", rekao je Nikolić.

Partizan je jesenji deo Super lige Srbije završio na prvom mestu sa 38 bodova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here