Nikolić: Odlazim iz Radničkog!

0

Miroslav Nikolić
 

Porazom od Partizana u utorak i eliminacijom u polufinalu plej-ofa, košarkaši i stručni štab Radničkog završili su sezonu.

 

Suočena sa velikim finansijskim problemima i odlaskom prvog centra Muftaua Jarua, ekipa Miroslava Nikolića uspela je da tokom sezone ostvari pristojan SPORTski rezultat. To dokazuju i aplauzi "Jezera" upućeni ekipi na rastanku.
Sudeći prema rečima iskusnog trenera, tim iz Jezera izgledaće sledeće sezone drugačije. Ako bude postojao, on ga, sasvim izvesno, neće voditi.

"Ovako se finansijski ne može. Ekipa ne može da se održi na okupu. Ne primamo ništa duže vreme. Igrači su slobodni i oni koji su potpisali višegodišnje ugovore. Najverovatnije ću i ja da se povučem. Ne pada mi na pamet da ovako radim sledeće godine", izjavio je Nikolić posle drugog poraza od crno-belih u polufinalnoj seriji plej-ofa.

 

Radnički je eliminisan iz Evrokupa u borbi za plasman u osminu finala, od Albe. Kroz domaću ligu je izborila plasman u ABA ligu sledeće sezone, pod uslovom da ponovo plati svoju licencu 150.000 evra. Sezonu je završio lišen pomoći Save Lešića, koji je odbio da igra u polufinalnoj seriji protiv Partizana.

"Ja sam prezadovoljan. Prošli smo u drugi krug u Evrokupu. Bolje je što se nismo plasirali dalje, znate zašto… Dobro smo se borili protiv Partizana. Trebali smo u Beogradu da pobedimo. Igrači su cele sezone izgarali i na tome sam im zahvalan", dodao je Nikolić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here