Nikolić ponosan na ekipu, očekuje pobedu u Nišu

0

Marko Nikolić

"Ovo je drugo vezano gostovanje i još jedan veliki izazov za nas. U Nišu je uvek je pravi fudbalski, inspirativni ambijent. Imaju jednu od tri najiskusnije ekipe u ligi i najiskusnijeg trenera u ligi. Cilj je jasan – otići u Niš i veliki izazov rešiti na pravi način", rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizana.

 

Fudbaleri Partizana sutra od 19.00 gostuju Radničkom u Nišu u drugom kolu Super lige Srbije. Partizan će u tom meču biti jači za Darka Brašanca, koji je odslužio suspenziju iz prošle sezone. Igraće, takođe, i Ivan Petrović i Nenad Marinković, ali je Nikolić kazao da nisu fizički spremni da odigraju ceo meč.

"U takvoj situaciji znamo šta treba da radimo, treba da skupimo redove izvadimo još jednom maksimum i dođemo do pobede", naveo je Nikolić.

 

Na pitanje novinara da li će prednost Radničkog biti iskusan trener Dragoslav Stepanović, Nikolić je rekao da on ume odlično da pripremi ekipu za meč.

"Stepanović je veoma iskusan, zna i da pripremi i da rastereti ekipu. Čitamo po medijima njegove izjave, ali nismo mi ni toliko naivni da poverujemo da će nas dočekati bela zastava", kazao je trener crno-belih.

 

Igrači Partizana su ove nedelje prvi put u istoriji kluba štrajkovali zbog neisplaćenih plata, a ceo tim je imao zajednički sastanak sa upravaom, pa je novinare zanimalo kakva je sada situacija u ekipi.

"Sitiacija u timu je dobra. Nastpuli smo jedinstveno i tako sebi napravili još jednu obavezu, jer ako smo nastpuili zajedno van terena moramo i na terenu", rekao je Nikolić.

 

On je kazao da je ponosan na ekipu, jer se mesecima nije na žalilia i nije izlazila u javnost o finansijskim problemima i zbog toga što niko nije napustio klub iako su imali zakonsko pravo.

"Baš zato sam ponosan na ekipu. Nije moglo ništa da se čuje od njih iako neki drugi igrači govore o svojim problemima i tako motivišu publiku da dolazi. Verovatno će sada biti rasterećeni, jer je to izašlo iz njih posle više meseci", rekao je Nikolić.

 

Partizan naredne nedelje igra prvi meč baraža za Ligu Evrope protiv Neftčija.

"Utakmica protiv Neftčija gubi svaki smisao ako u Nišu ne odigramao kako treba. Ne bih voleo da se stvori atmosfera da ne uvažavamo našeg protivnika", rekao je Nikolić.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here