Nikolić: Privilegija je raditi u Partizanu!

0

Veruje u prolaz u grupnu fazu Lige Evrope: Marko Nikolić
 

"Nema više pritiska, gotovo je sa tim. Već sam rekao da bi ulazak u grupnu fazu bio podvig i taj cilj nije neostvariv. Pritiska na leđima igrača više nema. Oni samo treba da igraju fubal najbolje što mogu i za sebe i za Partizan. Nikakvog drugog pritiska, osim sportskog nema", rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizana.

 

"Bitno je da smo u seriji dobrih rezultata, dobrom kontinuiteta u poslednjih 10, 11 utakmica. Nismo uspeli u Ligi šampiona, ali imamo novi izazov ispred sebe. Bilo bi dobro da ne primimo gol sutra", dodao je on.

 

Prvi meč baraža između Partizana i Nefčija igraće se na stadionu u Humskoj od 20.15.

"Protivnik zaslužuje punu pažnju i respekt. To je tim koji ima veliki broj kvalitetnih stranaca, ali mi smo u dobroj atmosferi radili prethodnih dana i što su težne okolnosti mi smo sve jači i odlučniji da ostvarimo cilj, a cilj je ulazak u LE", rekao Nikolić.

 

Trener crno-belih je rekao da će u konkurenciji za tim biti Andrija Živković i Danilo Pantić, kao i da već zna ko će igrati umesto povređenog Vladimira Volkova, ali to nije želeo da otkrije na konferenciji. Na molbu novinara da uporedi Ludogorec i Nefči, Nikolić je rekao da je reč o sličnim ekipama.

"Po fizionomiji tima su vrlo slični. Nefči ima četiri veoma dobra igrača u ofanzivi, koji su brzi i tehnički potkovani i po kvalitetu su slični Ludogorecu, ali je način igre malo drugačiji", kazao je on.

 

Fudbaleri Partizana su prošle nedelje prvi put u istoriji kluba štrajkovali zbog neisplaćenih zarada, a trener Nikolić je rekao da će oni deo zarada dobiti u toku današnjeg dana.

"Dobiće pare u toku današnjeg dana. To je informacija koju imam, ali sve to nije bilo presudno u pripremi ove utakmice", kazao je Nikolić.

 

Na pitanje novinara da li je i dalje čast biti trener "večitih" rivala zbog teške finansijske situacije, Nikolić je rekao:

"Osećam se privilegovanim što sam trener Partizana i ovih igrača".
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here