Nisam imala mira dok nisam čula da mi je brat živ!

0

Jedna od mnogih čiji su bližnji bili ugroženi poplavama bila je i Snežana Đurišić

 

– Moj brat i snaja su izvučeni helikopterom iz tog najgoreg područja – Zabrežja. Brinula sam da li će izvući živu glavu! Oni su prvo iz svoje kuće, koja je skroz potopljena, prešli u komšijinu i tamo su bili na tavanu dok nisu došli spasioci – priča pevačica.

 

– Žalim i saosećam sa onima koji su ostali bez igde ičega. Moj brat i snaja su izvučeni helikopterom iz tog najgoreg područja – Zabrežja. Brinula sam da li će izvući živu glavu! Oni su prvo iz svoje kuće, koja je skroz potopljena, prešli u komšijinu i tamo su bili na tavanu dok nije došao helikopter da ih spase – priča Snežana i dodaje da joj je najgore bilo kada su oni prestali da se javljaju pa nije znala šta se dešava sa njima.

 

– Šta mislite kako sam se osećala! Kad čovek doživi taj osećaj nemoći, to je zaista užasno! Mnogo sam se sekirala i najstrašnije je bilo to što ne može čovek nikako da ih čuje. Tek kad su se javili mi je laknulo. Nek su oni živi i zdravi, a to što im je i dalje sve pod vodom, to će se nekako izdržati. Jeste da čovek dođe u godine kad više nije u stanju da ide iz početka, nema snage, tako da teške su to stvari, ali neka su zdravo, imaju oni gde da budu. Tu smo, svi smo zajedno, hvala bogu – zaključila je Đurišićeva.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here