Njoj se samo spava? Ne budite je i ne bunite se, inače ništa od seksa!

0

Pustite ženu da se odmori, kada je umorna nije joj do seksa

Zamislite čiste i mirisne čaršave, noć ispunjenu zadovoljstvom… Kada ste zamisli tu scenu, šta vam palo napamet – spavanje ili seks? Ako ste žena i vaš odgovor je spavanje, onda znajte da niste same! Naime, najnovije istraživanje pokazuje da čak 65 odsto žena više voli kvalitetan san nego seks.

Istraživanje sajta "Today" pokazalo je da su žene izmučene neispavanošću. Ubrzan ritam života ne dopušta im da se odmore, zbog čega većina njih i mašta o kvalitetnom snu. Skoro 60 odsto žena, koje su učestvovale u istraživanju, izjavilo je da skoro nikada ne uspeju da odspavaju osam sati.

A da li je loše to što je ženama spavanje postalo draže od seksa? Ako pitate muškarce, verovatno bi vam rekli da jeste. Ali, zapravo i ne mora da bude loše. Naime, kao i mnoge druge stvari u životu, i spavanje je uzročno posledično vezano sa seksom. Drugim rečima, ako žena nije odmorna i naspavana, ima slab libido i ne može biti razigrana u seksu. Ali, kada je naspavana seksualna želja joj je jača pa je samim tim i seks bolji.

Kvalitetan san preduslov je i dobrog zdravlja, a stručnjaci upozoravaju da žene ne bi trebalo da zanemaruju česte znakove umora. To znači da moraju da preduzmu sve što je u njihovoj moći kako bi si obezbedile kvalitetan san. A onda će biti i seksa, koji će sa svoje strane imati pozitivne efekte na organizam.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here