Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je 0:0 na gostovanju selekciji Paname u prijateljskom meču.

Posle remija s Dominikanskom Republikom (0:0), izabranici Ilije Stolice, sastavljeni uglavnom od igrača iz domaće Superlige, još jednom su odigrali meč bez golova.

Domaćin je pokušao da dođe do prednosti već u trećem minutu, kada je zapretio preko Janisa, a Dijaz je samo sedam minuta kasnije želeo da matira našeg golmana sa ivice kaznenog prostora. Panama je nastavila sa šutevima ka našem golu, ali su oni uglavnom završavali ili u rukama našeg golmana ili daleko van okvira gola. Imala je Srbija pred sam kraj ovog poluvremena lepe prilike da organizuje dobre akcije, ali je u tri navrata sviran opravdan ofsajd. Najveće šanse za Srbiju u prvom poluvremenu su imali Miljan Vukadinović i Nenad Lukić, pri čemu se šut doskorašnjeg fudbalera TSC-a ne može ni podvesti pod neku ozbiljniju priliku.

Sredinom drugog poluvremena Panama je imala možda i najveće prilike preko Ramosa, čiji je šut naš golman skrenuo u korner, a potom i Milera, koji je uspeo da uhvati upravo na gol liniji.

Što se naših šansi tiče, jedino su Nenad Lukić i Kosta Aleksić uspeli da se nađu u kakvim-takvim konkretnim situacijama, ali je ponovo izostala bar konačna realizacija. Kada se podvuče krajnja crta, još jednom je golman bio najistaknutiji igrač našeg tima, dok su napadači odigrali novu bledu partiju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here