Nova bruka srpskog fudbala: Trenčin ponizio Vojvodinu!

0

Meč za zaborav: Enver Alivodić
 

Trostruki strelac za slovačku ekipu bio je 19-godišnji nigerijski napadač Mozes Simon u 20, 53. i 60. minutu, dok je jedan pogodak postigao Žairo Da Silva u 72.

 

Vojvodina je od 66. minuta imala igrača manje, possto je Marko Živković dobio direktan crveni karton. Revanš će se igrati sledećeg četvrtka u Novom Sadu.

 

Voša je delovala potpuno izgubljena, igrači kao da su skupljeni s koca i konopca, pa eventualno opravdanje da su noge teško od priprema nikako ne pije vodu. Postavlja se pitanje šta je to trener Zoran Marić zapravo radio na Zlatiboru kada je od neatraktivnog slovačkog predstavnika, koji je prethodne sezone prvi put igrao Evropu posle Intertoto kupa 2002. godine, primio čak četiri komada? Statistika je neumoljiva. Trenčin je uputio 20 udaraca na gol, osam je išlo u okvir, četiri je završilo u mreži, a s druge strane Vojvodina je samo četiri puta pokušala da ugrozi protivnika, od toga dva su jedva išla u okvir gola…

 

Trenčin – Vojvodina 4:0 (1:0)

Strelci: Simon 20, 53, 60. i Žairo 72. minutu. Stadion: Dubnica. Gledalaca: 4.000.
Sudija: Mihael Lerjeus (Švedska). Žuti kartoni: Baez, Kubik (Trenčin). Crveni karton: Marko Živković u 66. minutu.

Trenčin: Volešak, Ramon, Kleščol, Kegli, Holubek, Mišak (od 69. Hajradinović), Baez (od 85. Rundić), Lobotka, Simon, Da Silva (od 80. Mondek), Kubik.

Vojvodina: Jovanić, Babić, Pekarić, Puškarić (od 58. Živković), Nastić, Makarić (od 57. Stojanović), Poletanović, Radoja, Alivodić, Ivanić, Veselinović (od 80. Popara).

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here