Banka Poštanska štedionica a.d.
Svečano otvaranje nove ekspoziture uz bend "Garavi sokak"

Banka Poštanska štedionica otvorila je danas novu ekspozituru u Bačkom Petrovcu, nastavljajući regionalno ravnomerno širenje poslovne mreže, s ciljem da bankarske usluge i proizvode učini dostupnim svim stanovnicima Srbije.

Simboličnim presecanjem vrpce, novu, modernu ekspozituru svečano su otvorili Jasna Šproh, predsednica opštine Bački Petrovac i Dejan Mikerević, član Nadzornog odbora Banke Poštanska štedionica a. d. Banja Luka, koja posluje u sastavu Banke Poštanska štedionica od decembra prošle godine, nakon akvizicije Komercijalne banke a.d. Banja Luka.

Nataša Marković, član Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica

Nataša Marković, član Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica, istakla je da otvaranjem ekspoziture u Bačkom Petrovcu ova banka, koja je nedavno obeležila 100 godina postojanja i neprekidnog rada, još jednom potvrđuje svoju snagu i stabilnost, kao i da će odgovoriti na zahteve klijenata u ovom delu zemlje.

– U 101. godinu postojanja zakoračili smo smelo i, svesni tradicije, nastavljamo odgovorno da planiramo svoju budućnost. Osim što širimo poslovnu mrežu, istovremeno podižemo kvalitet proizvoda i usluga, podstičemo konkurentnost i na tom putu ostvarujemo pozitivne rezultate. Na taj način doprinosimo ukupnom razvoju tržišta, a time i podizanju kvaliteta života. BPŠ Banka ima razgranatu, pristupačnu i operativnu poslovnu mrežu, profesionalnu pozadinsku podršku, široku paletu proizvoda i finansijskih usluga, čime klijentima šalje jasnu poruku da je tu zbog njihovih potreba, rekla je Nataša Marković ističući:

– Ključ svakog uspeha, pa i ovog našeg, je u marljivom i neprekidnom radu i razvoju, kao i u snazi timskog duha. Doslednim sistemskim radom postigli smo ovolike promene.
Postali smo pouzdan partner svojim klijentima, zaposlenima, kao i državi, jer stalno ulažemo u budućnost i svoj razvoj, a time i u razvoj celog društva. Unapredili smo svoje poslovanje u svim segmentima, snažno podržavajući klijente, kao i sistemski značajne projekte u Srbiji. Sigurni smo da možemo odgovoriti na sve izazove u kratkom roku, jednako hrabro i prisutno, kao što to radi država.

Kao poslednji u nizu značajnih poduhvata, Nataša Marković je navela puštanje u rad šest novih bankomata na svim usputnim stanicama novootvorene brze pruge između Beograda i Novog Sada u okviru projekta “Na dobrom koloseku” i otvaranje ekspoziture u centralnom holu železničke stanice Novi Sad.

– Jednako brzo i moderno, pre ili nakon vožnje Sokolom, kod nas, u ekspozituri putnici će obaviti i bankarske poslove, poručila je Marković.

Jasna Šproh i Dejan Mikerević – svečano presecanje vrpce

Jasna Šproh, predsednica Opštine Bački Petrovac zahvalila je Banci Poštanska štedionica što je prihvatila molbu lokalne samouprave da otvori ekspozituru u toj opštini i omogućila povoljne bankarske proizvode kako građanima, tako i privredi poljoprivrednim gazdinstvima.

Laptop na poklon

Nakon otvaranja ekspoziture, predstavnici BPŠ Banke posetili su gimnaziju “Jan Kolar” sa domom učenika, gde je Dejan Mikerević, član Nadzornog odbora Banke Poštanska štedionica a.d. Banja Luka i bivši učenik ove gimnazije, toj prosvetnoj ustanovi uručio simboličan poklon – laptop računar.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here