Superstar TV
Nova hit serija samo na MTEL TV-u

Ovo su najveće tajne svake škole, a potpuno razotkrivanje sledi na kanalu Superstar TV!

Kada deca prvi put kroče u školu, uvek im pogledi idu ka jednim vratima, a to je mesto gde nastavnici provode svoje vreme, naravno odmah ste znali da je reč o zbornici! Oduvek nas je zanimalo šta se tamo događa za vreme malih i velikih odmora? O čemu se priča ali i da li među nastavnicima postoje sitne čarke kao među decom?

Sada imate priliku da premijerno na kanalu Superstar TV, koji se u inostranstvu ekskluzivno emituje u okviru MTEL TV usluge, saznate sve tajne nastavnika.

Serija kroz pedeset epizoda prati sva dešavanja iz života nastavnika, pa se pruža mogućnost da vidimo kakvi su oni zaista, kako je kada ceo život provedeš u školi sa različitim generacijama, koliko im teško padaju rastanci, i šta je bitno da nauče đake.

Kakvi su zapravo oni? Pre svega oni su dragi ljudi koji se lako posvađaju, još lakše pomire, spremni na razne kalambure, neumorni u međusobnim raspravama, skloni svakakvim nestašlucima, smehu, ali i preteranim brigama, izuzetno radoznali, baš kao i deca koja idu u školu.

Serija “Zbornica” je idealna prilika da se podsetite kako je vama bilo kada ste išli u školu, ali i da se nasmejete svojim nastavnicima i naravno probudite ono dečije u sebi i za trenutak zaboravite sve brige i probleme.

Uloge su poverene glumcima koji će ih izneti na pravi način, a to su: Zoran Cvijanović, Nebojša Ilić, Miloš Samolov, Jovana Balašević, Katarina Žutić, Anka Gaćeša, Dejan Lutkić, Đuro Brstina, Gorica Popović, Paulina Manov, Marko Nikitović i drugi.

Vreme emitovanja serije “Zbornica” je radnim danima od 21 čas na Superstar TV kanalu koji je dostupan u svim MTEL TV paketima, a prvu epizodu serije možete da pogledate večeras (19. maj) u 21 čas. Kupite MTEL TV pretplatu i uživajte u hit seriji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here