Nova “kokta” u slim limenci

0

Nova ambalaža "kokte"

To nisu jedini noviteti. "Kokta" će biti prvo osvežavajuće piće u regionu koje će se puniti u takozvane slim limenke, koje su karakteristične za energetska pića.

 

Novo pakovanje neće na tržište doneti samo potpuno novi izgled i najmoderniju i najsavršeniju ambalažu, nego i potpuno novu tehnologiju. Radi se o termohromatskoj boji postavljenoj na limenci, koja postaje plava kada je temperatura pića optimalna.

 

Realizacija ovog značajnog projekta ostvarena je i zahvaljujući opštini Inđija, a predsednik ove opštine Goran Ješić rekao je da se nadao da će ovako velike kompanije poveriti proizvodnju svojih brendova "Terra Production".
 

– Ovo postrojenje je najveća grinfild investicija u Srbiji i drago mi je da će na limenkama "kokte" kao jednog uspešnog brenda pisati da se proizvodi i puni u Inđiji – rekao je Ješić.
 

Andrej Bele, generalni direktor programa pića Grupe "Droga Kolinska", rekao je da se ideja o "kokti" u limenci rodila ranije, a realizacija plana krenula je tek kada se otvorila punionica "Terra Production", jer jedino ova kompanija ima adekvatnu tehnologiju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here