U medijima su zastupljene glasine da između popularnih pevača, Milice Pavlović i Stefana Živojinovića postoji nešto više od prijateljstva. Navodi o potencijalnoj vezi su potekli nakon Milicinog nastupa, na kojem ga je u jednom trenutku pozvala da joj se pridruži na bini.

Prisutni su tada komentarisali da su njih dvoje čitavo veče očijukali, a Milica mu se nakon nastupa pridružila za stolom, što njoj nije svojstveno. Pričalo se i da se pevačica to veče nije javila Filipu Krajinoviću, za koga se šuškalo da je zaljubljen u nju.

Da Milica i Stefan imaju lepo mišljenje jedno o drugom potvrdili su u raznim izjavama za medije.

Nastup Milice Pavlović na kojem su ona i Stefan uhvaćeni u zajedničkom društvu

– Milicu inače poštujem i poznajem još od kad je počela da se bavi pevanjem. Ona zrači na bini, izgine na nastupu – istakao je Stefan čiji otac je oženio pevačicu, kao i stariji brat Filip.

S druge strane Pavlovićeva je istakla da Živojinović ima brojne vrline koje joj se dopadaju:

– Stefan je izuzetan dečko, vaspitan, uvek nasmejan i raspoložen.

Stefan prvi put nastupa u Beogradu

Stefan Živojinović večeras će publici zapevati u rodnom gradu, a kako nam kaže, sve je spremno za nastup u retoranu “Temperament”.

– Drago mi je što ću prvi put nastupiti u Beogradu. Repertoar je spreman, a dobar provod se, naravno, podrazumeva. Vidimo se – rekao je Stefan ovim povodom, a ostaje da vidimo da li će se na nastupu pojaviti i Milica.

Milica spremila iznenađenje

Milica Pavlović rešila je da ovog leta obraduje svoju publiku, a za to je imala poseban razlog. Naime, ona proslavalja 500 miliona pregleda na svom kanalu na Jutjubu, pa je tim povodom snimila poseban scenski nastup koji će danas biti objavljen. Za ovaj nastup Milica je izdvojila oko 17.000 evra, ali novac nije žalila, jer želi da njena publika bude oduševljena.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here