Nova mreža za neverne bračne partnere

0

Stranica je aktivna u 158 država, a Tedi Trišo, direktor američke kompanije "Black Devine" koja je vlasnik preljubničkog sajta, tvrdi da dnevno primaju 1.500 novih članova, piše italijanski list "Coriere della sera."

 

Većinu korisnika čine Francuzi i Francuskinje, kojih na Gleedenu ima već 62.000, a za njima slede neverni bračni partneri iz Italije i Belgije.

 

 

 

Nevernih je 30 odsto

"Jeste li znali da je oko trideset odsto ljudi koji koriste uobičajene načine ugovaranja ljubavnih sastanaka zapravo u braku ili barem već imaju neku aktuelnu vezu", pita vas propagandni tekst na Gleedenu koji vas podstiče da se pridružite i uživate.

 

"Želite ponovno malo začiniti svoju sivu svakodnevnicu? Osećate se usamljeno ili bolesno zbog rutine? Tražite malo ljubavi, malo avanture i mnogo strasti? Bez obzira na to želite li samo ugodan razgovor ili strastvenu vezu, bez obzira na to jeste li u sretnom braku ili beznadežno vezani, Gleeden je tu za sve vaše društvene potrebe!", privlači svoje buduće korisnike vragolasta stranica.

 

Prednjače katoličke zemlje

Gleeden se reklamira kao jedina društvena mreža koja je potpuno posvećena onima u braku ili vezi.

 

Zanimljivo je da je najviše korisnika upravo iz katoličkih zemalja kao što su Francuska i Italija. Pokretanje ovakve mreže baš uoči Božića, ne najvećeg, ali zato najlepšeg hrišćanskog praznika, koji simbolizuje porodicu na okupu i vernost, sigurno će izazvati i žestoke osude. S druge strane, poznato je da se upravo u praznično vreme usamljenost najteže podnosi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here