ATAImages
Saša Popović

Na snimanju poslednje emisije “Zvezda Granda” navodno je došlo do žestokog okršaja kada je Saša Popović kao kreativni direktor ovog muzičkog talent šou-programa, saopštio da daje Snežani Đurišić veća ovlašćenja nego pre.

– Sale je od svih članova žirija odabrao baš Snežanu da postane deo “Grand” produkcije i ravnopravno sa njim donosi odluke. Ona je zaposlena u “Grandu” i prima platu. Radi kao muzički urednik “Zvezda Granda” i sada je dobila veća ovlašćenja – priča izvor za “Svet”.

– To je žiriju Saša saopštio na snimanju, a među prvima se pobunila Marija Šerifović. Rekla je da njene odluke niko neće da prekraja i da će otići. I Viki Miljković se našla uvređenom. “Mislila sam da smo ovde svi ravnopravni, da imamo isto pravo glasa. Ne razumem čemu privilegije, ako smo do sada dobro funkcionisali? – čudila se.

– Snežana nije očekivala ovakve reakcije, ali do kraja emisije Viki se malo ohladila, a Marija se vratila i najnormalnije ponašala, kao da se ništa nije dogodilo – dodao je izvor za Svet.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here