Pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su više osoba iz Republike Srpske, Srbije i Slovenije tokom racije u ugostiteljskom objektu u Banjaluci.

To se dogodilo u okviru akcije usmerene na otkrivanje prostitucije i neovlašćene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Operativna akcija “Dolar” realizovana je tokom prethodne noći, a u toku je kriminalistička obrada lica i rad na dokumentovanju tog predmeta, prenosi RTRS.

“Sve mere i radnje u okviru ove akcije preduzete su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a određene aktivnosti u vezi s akcijom i dalje su u toku”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

U saopštenju se precizira da je u okviru ove akcije obavljena racija u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, vlasništvo lica čiji su inicijali L.Ž. iz Prnjavora, koji je uhapšen zbog osnova sumnje da je počinio krivična dela navođenja na prostituciju i nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Uhapšena su i lica čiji su inicijali A.M. i N.Š. iz Banjaluke, M.V, A.S, Z.D. i N.K. iz Srbije zbog osnova sumnje da su za novac pružala seksualne usluge u ugostiteljskom objektu, a od tih osoba oduzeta je određena količina novca, navodi se u saopštenju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here