Superstar TV
Hit serija Ubiće mog oca 5. sezona na MTEL TV-u

Publika sa velikim nestrpljenjem očekuje petu sezonu serije “Ubice mog oca”! Sudeći po reakcijama publike ovo je jedna od najiščekivanijih premijera ove sezone.

Svi su željni novih avantura inspektora Aleksandra Jakovljevića (Vuk Kostić), ali i odgovora na pitanje – ko je ubio njegovog oca, što je ujedno i glavna tema nove sezone.

Odgovore na ovo ali i mnoga druga pitanja imaćete priliku da saznate na MTEL TV-u od 8. januara kada nas očekuje premijera prve epizode.

Po prvi put publici će biti prikazana i radnja iz prošlosti koja je zapravo prethodila svemu, a koja je glavni krivac za Aleksandrov karakter. Mnoge stvari i događaji u prošlosti su bile teške i neočekivane. Glavna linija sadašnjeg vremena i istrage inspektora je tema vršnjačkog nasilja.

Ovaj deo serije inspirisan je stvarnim događajima. Koliko je zapravo teško današnjoj deci u eri modernih tehnologija kada se snimci maltretiranja i ponižavanja drugara šeruju ili koriste kao vid ucene, i zašto često misle da je samoubistvo jedini izlaz.

Ove priče sa beogradskog asfalta, režirala je Maša Nešković, scenario je potpisala Nataša Drakulić, a za produkciju je zaslužan Telekom Srbija.

Uloge tumače: Vuk Kostić (Aleksandar Jakovljević) , Tihomir Stanić (Predrag Marjanović), Marko Janketić (Mirko Pavlović), Marko Vasiljević (Goran Dragojević), Sara Simović (Dajana), Slaviša Čurović (Miško), a svoje role imaju i Sloboda Mićalović (Dunja Dedović), Mirjana Karanović (Zagorka Obradović), Branka Katića (Iva) i drugi.

Vreme emitovanja serije “Ubice moga oca 5” je vikendom od 21 čas na Superstar TV kanalu u svim MTEL TV paketima, a prvu epizodu serije možete da pogledate već u subotu (8. januar) u 21 čas. Kupite MTEL TV pretplatu i uživajte u uzbudljivom nastavku serije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here