MTEL Global
Dugoočekivani nastavak serije "Besa"

Serija “Besa” jedna je od najpopularnijih srpskih krimininalističkih tv serija. Serija je urađena po originalnoj ideji Srđana Šapera, a pored Tonija Džordana koji je bio kreator prve sezone serije, kreator druge sezone BESE je Igor Stoimenov koji je u drugoj sezoni i scenarista, izvršni producent i reditelj.

Kada je počelo emitovanje prve sezone na kanalu Superstar TV niko nije mogao da prepostavi da će posle samo jedne epizode postići ovoliki uspeh. Kako je interesovanje bilo daleko iznad očekivanog, doneta je odluka da se snimi i druga sezona. Svetska premijera nove sezone održana je na prestižnom Talin Black Nights festivalu u Estoniji, dok domaća publika preko MTEL TV usluge ima priliku da svakog vikenda od 21 čas na kanalu SuperstarTV uživa u nastavku popularne serije.

Snimanje druge sezone odvijalo se na preko dvesta lokacija širom sveta, pa su tako glumci uživali snimajući u Estoniji, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj. Serija je dobila više priznanja, kao i Zlatnu antenu za najbolju TV seriju.

Gledaoci će u drugoj sezoni imati priliku da vide kako sve izgleda tri godine kasnije pošto je Uroš Perić (Radivoje Bukvić) primio poslednji zadatak od šefa albanske mafije Daradana Beriše (Arben Bajraktaraj) da ubije ispektora Petrita Kocija (Miloš Timotijević) kako bi iskupio sopstveni život. Uroš i njegova porodica nalaze se na potpuno neočekivanom mestu, dok su šef mafije i inspektor Interpola Petrit Koci smešteni u neočekivane zaplete i situacije. Uprkos očevoj zabrani, Driton Beriša (Florist Bajgora) željan osvete vraća se u Ulcinj i pokreće niz događaja koji će nametnuti dilemu da li je uvek moguće održati reč i zaštititi porodicu.

Uz MTEL TV imaćete mogućnost da premijerno ispratite dešavanja koja prate glavne junake serije “Besa 2”, Mariju Petrić koju tumači Lana Barić, Divnu Dukić koju je oživela Hana Selimović, kao i Luku čiji lik je maestralno dočarao Milan Marić. Naravno, neizostavni su i Una Perić (Milica Gojković), Skender (Selman Jusufi), Mirko Sandić (Marko Janjić), Todor Lekić (Milutin Karadžić), Iljir Sokolji (Tristan Halilaj).

Pored njih u nastavku serije pojavljuje se i Igi čiji lik tumači popularni pevač Relja Popović, koji se upravo zbog nastavka serije vratio glumi posle skoro deset godine pauze.
Ne propustite priliku da pogledate seriju “Besa 2” vikendom od 21 čas na SuperstarTV kanalu u okviru MTEL TV usluge.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here