Nova “Tehnomanija” u Novom Sadu

0

Povodom otvaranja novog objekta, "Tehnomanija" je Novosađanima ponudila veliki broj proizvoda po specijalnim cenama. Bilo da vam je potreban nov frižider, veš mašina, ugradna tehnika, usisivač, laptop ili desktop računar, pametan mobilni telefon ili tablet, zaštitne futrole ili bilo šta od dodatne opreme, televizor, mini linija, profesionalni fotoaparat, eksterni hard disk ili tečnost za održavanje monitora – sve to i mnogo više vas očekuje u "Tehnomaniji".

 

Dugo očekivano otvaranje "Tehnomanije" u Novom Sadu, privuklo je dosta ljubitelja tehnike. Novi maloprodajni objekat se prostire na 1.000 kvadratnih metara, u tri nivoa – dovoljno je da prođete pored njega i izlozi će vam sami otkriti delić tehnologije koja vas očekuje unutra.

 

U inovativnom ambijentu uređaji su izloženi tako da omogućavaju takozvani "dodirni i oseti" ugođaj – svaki proizvod možete isprobati i testirati njegove karakteristike.

 

Specijalno za audofile – u posebno dizajniranim audio-video tunelima zvuk i slika se mogu iskusiti kao nikada do sada. Zakoračite u svet novih dimenzija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here