“Novače, ne izvinjavaj se, radiš velike stvari”: Poruka Zadranina Đokoviću, koju svi dele po mrežama (VIDEO)

3

 

Poslednjih nedelja Novak Đoković je svakodnevno na meti kritika posle organizovanja Adria Toura na kojem se ispostavilo da je nekoliko učesnika zaraženo korona virusom.

Tako je Novak trpeo brojne kritike sa Zapada, ali i iz Hrvatske u kojoj je ekstremistička struja, takođe, udarila na Novaka.

Ipak, i na hrvatskoj strani ima razumnih glasova, a jedan od njih je poznati jutjuber Branimir Kamber koji je podržao najboljeg tenisera sveta. Radi se o velikom humanisti, tamošnjem reditelju, modelu i glumcu koji vodi popularni kanal KAMBER izam na kome komentariše mnoge društvene pojave.

Ovaj rođeni Zadranin obožava tenis i navija za Rodžera Federera, ali tvrdi da poštuje i da se divi svemu što je Novak Đoković uradio ovih godina.

– Poštedite me patetike, proteranih baba i strina kroz istoriju. Ustaša, partizana i svih ostalih izlizanih fraza. Ovo je napad na čoveka koji radi dobre stvari i meni vređa svaku poru u mozgu. Ovo nije ljudski. Svaka pametna ideja na Balkanu se uprlja. Sve se sroza u osrednjost. Ovde vladaju mediokriteti – poručio je Kamber.

– Ko ga je to tačno pozvao pa mu sada zabija nož u leđa? Ko mu je dozvolio da organizuje turnir? Novak Đoković se kao profesionalac i svetski poznata osoba, naravno mora izviniti krovnim organizacijama. Politička korektnost tipa – “Morao sam biti pažljiviji itd…”. Meni, kao čoveku i pojedincu – NEMA POTREBE DA SE IZVINI. Velike stvari radi. Ogromna dela. Na tom putu greške su normalna pojava. Progledam kroz prste i idemo bolje od toga. Novače, tebi i tvojoj porodici, sve najbolje želim – poručio je Branimir Kamber.

Uostalom, pogledajte njegovo sjajno izlaganje u videu na početku teksta.

3 COMMENTS

  1. Кад тенисери, фудбалери, културни радници… уобразе да су најпаметнији на свету а у кризи као данас, први остану без посла, нека се јаве бироу рада за незапослене, уместо да се понашају као будале и ризикују здравље, оних који су их до сада издржавали.

  2. Срби су Божански народ, слушају овог паметног (?) културњака и сад ће из сажаљења на годишњи одмор у Хрватску. Да нам браћа по Титу и партији не остану гладни у корона кризи и сакупе нешто пара за куповину авиона пете генерације. Дуго нисмо чули списатељицу Рудан, све хуманисти до једног, ови Крижевци.

  3. Bolje bi bilo da se okane “velikih stvari” i ostane teniser. Ne idi Novace u politicare i ne izmiruj na silu one koji to ne zele. Nemoj prokockati naklonjenost sirotinje u svojoj domovini. U maminoj domovini Te mrze i tamo nisi rado vidjen. Nisi kriv za grehe predaka, ali postuj zrtve.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here