Novak, Ana i košarkaši Partizana

0

Košarkaški klub Partizan proživljava možda najteže dane u novijoj istoriji, ali i kad boda i ne ide na vodenicu crno-belih, oni uspevaju da ostanu na vrhu! Prema rezultatima i ocenama marketinških stručnjaka, koji su koristili posebne statističke formule, košarkaši Partizana su jedan od tri najveća brenda Srbije! Rezultati su objavljeni na najvećoj regionalnoj konferenciji Sporto, na kojoj se već godinama određuju pojedinci i klubovi koji su obeležili godinu za nama.
Košarkaši Partizana bili su na samom vrhu i na kraju 2013. godine, kao i Novak Đoković i Ana Ivanović, koji su svoje mesto zadržali i u tekućoj godini.
Nole je godinu na izmaku završio na prvom mestu ATP liste, dok je Ana najbolja srpska teniserka u ovom trenutku. Crno-beli su šampioni Srbije i kao takvi nastavili su tradiciju dugu 13 godina.
 

Priznanje i Čiliću

Sporto svake godine dodeljuje nagrade za najbolje sportistkinje, sportiste i klubove ne samo u Srbiji, nego i u Sloveniji i Hrvatskoj. Tako su najistaknutije u Sloveniji proglašeni Tina Maze, Petar Prevc i NK Maribor, a u Hrvatskoj Sandra Perković, Marin Čilić i Hokejaški klub Medveščak.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here