Najbolji teniser sveta Novak Đoković je ušao u veliki posao u kojem mu je partner slavni američki reper Džej Zi, jedan od najbogatijih u muzičkoj industriji.

Bogatstvo Novaka Đokovića procenjuje se na 220 miliona evra, dok je Džej Zi “težak” milijardu dolara, a ovaj novac žele dodatno da uvećaju ulaganjem u fitnes tehnologiju.

Interesantan detalj je da je Džej Zi uložio novac u rivalsku firmu njegove supruge Bijons, Peloton. Pored Novaka i Džej Zi-ja, u CLMBR je uložio svoj novac i jedan od osnivača Jutjuba, Čed Harli.

CLMBR je slična mašina po principu na kojem funkcioniše Peloton, samo umesto simuliranja vožnje bicikla simulira vertikalno penjanje i trebalo bi da ima odličan uticaj na leđa. Upravo je problem s leđima jedan od najrasprostranjenijih širom sveta u modernom dobu, a Novak i Džej Zi veruju da bi mašina koja pomaže u tome, mogla da doživi pravi bum i procvat u narednom periodu.

Mašina ima dodirne ekrane, a takođe ima i mogućnost zakazivanja časova sa instruktorima.

Podsetimo, Novak je svojevremeno pokušao i sa biznisom tako što je otvorio veganski restoran u Monte Karlu, ali nakon nekoliko godina ga je zatvorio. Nekretnine su i dalje glavno ulaganje u njegovoj dosadašnjoj karijeri, a fitnes mašina bi mogla da bude nova “zlatna koka”.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime