Najbolji svetski teniser Novak Đoković razgovarao je ove srede sa svojim dugogodišnjim prijateljem Šervinom Džafarijehom putem “lajva” na Instagramu.

Džafarijeh je nutricionista koji svojim metodama dovodi do celokupnog blagostanja, a tokom razgovora dotakli su se i Srbina kog Đoković veoma ceni. Reč je o Nikoli Tesli.

– Jedna od osoba kojoj se vidim je Nikola Tesla. On je razumeo važnost uma, vraćati se sebi, biti u savršenoj harmoniji. To je njemu pomogalo prilikom izuma, ideja. Mi samo prolongiramo neizbežno, moramo da se suočimo sa najvećom potragom u životu.

– Da budemo najbolja moguća verzija sebe, potpuno se positovećujem sa tim. Kako živeti te vibracije i biti uključen u te stvari. Treba da budemo zajedno jednom nedeljno i da pričamo o tome i da napredujemo. Udarićemo to jako i razbićemo to na delove – rekao je Đoković.

 

1 COMMENT

  1. E moj Nole. Sta bi bilo da Srbin moze da malo Cuti. Ali ne moze mora sve da komentarise Pa se onda Cudi sto ga napadaju. Je li to toliko vazno Da Nole SVE ama BAS SVE da kometarise . PA oni jedvacekaju da te napadnu. NISI TI NJIHOV covjek POVUCI SE MALO NOLE PUSTI DRUGE DA PRICAJU
    POZDRAV NIK

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here