EPA-EFE/DIEGO FEDELE
Novak Đoković

Kompanija Lakost bi mogla da prestane da sponzoriše Novaka Đokovića.

Srpski teniser se vratio u Beograd nakon 11 dana “ludila” koje ga je zadesilo u Melburnu.

Kako javljaju svetski mediji, kompanija Lakost sazvaće sastanak sa Novakom Đokovićem i popričati o svemu što se desilo.

“Australijske vlasti su ukinule vizu Novaku Đokoviću i zbog toga on nema pravo nastupa na Australijan openu. Zbog toga ćemo prvom prilikom stupiti u kontakt sa Novakom Đokovićem kako bismo zajedno prošli kroz sve što se dogodilo u Melburnu. Svima želimo odličan turnir i zahvaljujemo se organizatorima na svemu što su učinili da se turnir održi bezbedno za sve učesnike”, stoji u objavi Lakosta.

Kako se spekuliše, mogao bi da ostane bez ovog sponzora.

9 COMMENTS

  1. Kako su to lepo uvili, “zajedno proči” znači, ili slušaj ili “odj*b* kolega”, mi smo tu glavni!

  2. to je kao neka bitna vest, ali samo za siroke mase koje krpe kraj sa krajem jer ne rade kvalitetne poslove i placene adekvatno; a sta njega zabole za sponzore, prosta matematika kaze da trosi Eur 100.000 mesecno to je 1,2mil. godisnje, a on samo od turnira zaradio vec oko 150mil. pa moze da zivi tako narednih 130 godina, jel tako? Ako gresim, ispravite me?? Nole, svet je postao jedno odvratno mesto za zivot pravednika, pa cuvaj sebe i svoju porodicu i nek vas Bog pogleda i kad vam bas ne ide, zdravlje vase i sloga je vase bogatstvo!
    A sitne duse i dezurna blebetala pod nikovima ce i tako da se hrane i dalje debilnim naslovima medija koji to rade za debele pare nekakvih umisljenih vladara sveta.

  3. Je.. ga
    Australija je GOLI OTOK malo je nas sa tog otoka otislo
    Ja sam jedanod onih kome su porodicu tamo prostoreceno zarobìli
    Moja ljubav i deo mene je sa decom i unucicima a ja kao otpadnik zivim i uzivAm u mojoj SRBIJI
    Ovde cu i umreti srecan zato sto ce moji unucici znati da je deda bio i ostao rodoljub i covek koji je voleo svoje a postovao tudje
    VOLI VAS VAS DEDA

  4. Ja sam veliki navijač Novaka i pratim ga od 2007 godine. Međutim, budimo realni. Kako mislite da neko bude sponzor Novaku koji ne učestvuje na turnirima . A to će se desiti ukoliko se ne vakciniše. Jeste on Novak i mnogo mu gledamo kroz prste jer ga svi volimo ali je činjenica je da su neki njegovi stavovi krajnje kontraverzni. Znam ja da je on dečko neobrazovan i da nije imao vremena da se školuje. Ipak je on dobar momak i neprevaziđeni sportista. Međutim, upao je u zamku da daje mišljenja o nečemu o čemu zaista ništa ne zna. Vrhunac je onaj stav da se čistim mislima može pročistiti voda (ukoliko je to zaista izjavio). Tako da ti stavovi “neka ih ima drugih” nisu ispravni, nema drugih ukoliko ne igra turnire jer nema ni reklama. A neće igrati turnire ukoliko se ne vakciniše. Završiće karijeru. I još nešto. Od velikog našeg junaka i razloga za ponos postaće razlog za stid. A tako će i biti ukoliko dozvoli da ga zbog nekih besmislenih principa razvlače po novinama, što su jedva čekali. Samo se bojim da u budućnosti kada nas neko pita odakle ste a mi kažemo iz Srbije, dobijemo podsmešljiv komentar “a odatle je onaj bivši teniser antivakser”.

  5. Čitam ove komentare i razmišljam o nama ko narodu i ko naciji i nemogu da vjerujem dalije moguče da smo stvarno toliko licemerni i slepci plujemo po svakoga gde stignemo al do juče su nam ti isti bili dobri i predobri odjednom sve nevalja ceo svjet protiv nas dar stvarno Novak nema ni 20% krivice u svemu ovome,Ne o tome nečemo nikako u pravu ste mi nikada sami o sebi nečemo mismo savršeni bez greške alznamo da nismo jer najlakše napadaj drugoga za svoju krivicu nek komšiji crkne krava ondah žalimose nas niko nevoli svi nas mrze da al koga ti voliš daga ne mrziš i nepjuješ po njega.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here