Od trenutka kada je objavljeno da će US Open biti održan 2020. godine u Njujorku, prašina se ne stišava oko toga kakva će organizacija biti i koji će se igrači takmičiti, a nekadašnja američka teniserka Renej Stabs izjavila je u svom podkastu da je Novak Đoković zatražio specijalnu pošiljku.

– Izgleda da je Novak Đoković zartražio da mu se loptice sa US opena dostave, kako bi sa njima mogao da trenira. To implicira da će učestvovati na tom turniru. To naravno nije dogovoreno i videćemo šta će se dešavati u narednih nekoliko nedelja. Dobre vesti su da je broj novih slučajeva kovida u Njujorku fantastičan u poslednje vreme – izjavila je Renej Stabs u svom podkastu “Magazin reket”.

Ona je naglasila da za sada ne deluje da će na turniru nastupiti i Rafael Nadal.

– Malo može da zabrine kada vidite da Rafa trenira na šljaci – to nije dobar znak. Serena Viijams je rekla da će nastupiti, biće tu i Bjanka Andreesku, kao i bivša šampionka Naomi Osaka. Uzbuđena sam, mislim da ćemo imati dobru grupu igrača, koliko god da je to moguće – rekla je Stabs, nekada 64. igračica sveta, a sada teniska novinarka.

US open 2020. godine trebalo bi da počne 31. avgusta, a finale je predviđeno za 13. septembar.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime