Prvi teniser sveta Novak Đoković istakao je da je srećan što je odlučio da promeni način ishrane jer je, prema sopstvenom priznanju, jeo meso tri puta dnevno.

Ujedno, otkrio je i kako se hrani u jednom danu.

– Kada se probudim volim da popijem čašu tople vode sa kapima limuna, što je odlično za detoksikaciju. Onda napravim zeleni “smuti” sa snaćem, spirulinom i drugim povrćem. Takođe, jedem puno voća za doručak – rekao je Novak za “Tennis united”.

Novak je dodao i da obično ne jede omlet.

– Ne biste potrošili mnogo novca na moju hranu. Obično ne jedem ništa do podne – otkrio je Novak.

Đoković je potvrdio da sledi biljnu ishranu iz biljnih izvora, poput voća, povrća, mahunarki, orašastih plodova ili soje.

– Radim to već pet godina. Istina je da sam odrastao na potpuno suprotnoj dijeti, nakon što sam jeo meso tri puta dnevno. Promenio sam se i presrećan sam zbog toga – rekao je Đoković i priznaje da kada poziva prijatelje na roštilj kod kuće, sprema salatu, krompir ili drugo povrće.

3 COMMENTS

  1. “…obrok do podne” То је добро за неког ко спава до ручка али је много лош савет радницима који устају у пет сати и одлазе на грађевину. Играо је добар тенис али не дај Боже да се кандидује за председника Србије.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here